Bregje de goudsmid

 

Bij ons kan (bijna) alles. Wij hebben een eigen atelier waar Bregje sieraden ontwerpt, smeedt, verandert en repareert. 

Bij ons kunt u onder andere terecht voor :

 • Jaarlijks onderhoud aan uw sieraden. Als u jaarlijks uw sieraden laat nakijken vermindert u het risico op het verliezen van diamanten en edelstenen. Daarbij worden uw sieraden opgepoetst en schoongemaakt, zodat ze er weer prachtig uit gaan zien.

 • Een nieuw ontworpen sieraad. In overleg kan een ontwerp speciaal voor u gemaakt worden. U ontvangt desgewenst een 3-d computerschets van te voren. Regelmatig ontwerp ik voor aanstaande bruidsparen unieke trouwringen. Heel bijzonder!

 • Als uw sieraden iets mankeren door beschadiging of slijtage dan kan dit door ons hersteld worden. Ook ringen die niet meer passen kunnen op maat gemaakt worden.

 • Bij inbraken worden bijna altijd de sieraden meegenomen. Voorkom problemen en laat vooraf uw kostbaarheden (sieraden, horloges en zilveren voorwerpen) taxeren.
  MEER INFORMATIE>


 • Oud goud omsmelten. Heeft u nog verschillende gouden sieraden in de kast liggen die versleten zijn of uit de tijd, deze kunnen omgesmolten worden tot een nieuw sieraad. In overleg wordt een nieuw ontwerp (eventueel een 3d schets) voor u gemaakt   
  MEER INFORMATIE>


 • Herinneringssieraden of assieraden. Bij het overlijden van een dierbare is het vaak fijn om een herinnering bij je te dragen. In overleg maak ik een ontwerp, vaak met gebruik van bestaande sieraden. Hierin kan ook as of haar of iets anders dierbaars verwerkt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten erg waardevol.
  MEER INFORMATIE OVER HERINNERINGSSIERADEN>
  MEER INFORMATIE OVER VINGERAFDRUKSIERADEN>

 • Bestaande sieraden veranderen. Soms bent u uitgekeken op een bepaald sieraad en verdwijnt het in de kast. Meerdere sieraden kunnen veranderd worden tot een nieuw ontwerp dat u weer met veel plezier kunt dragen!

 • Kan je net niet dat speciale paar trouwringen vinden? Geen probleem ik ontwerp het perfecte paar voor jullie.
  MEER INFORMATIE>

 • Advies. Wij weten heel veel van ons vak en leggen het u graag uit. 
  Onze specialismen zijn:

 

Voor het maken van een afspraak met Bregje kunt u bellen naar 0165-382762

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »