Reparatie

Wij bieden u een uitstekende service voor uw sieraden of horloges. Ook als u het artikel niet bij ons heeft aangeschaft bent u van harte welkom. Als een product dat u bij ons heeft aangeschaft een gebrek vertoont binnen de garantieperiode en dit is niet ontstaan door onjuist gebruik, dan zorgen wij er uiteraard voor dat het kosteloos voor u in orde gemaakt wordt.
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor reparaties aan uw sieraden of horloges buiten de garantieperiode. Onze gediplomeerde vakmensen staan voor u klaar om reparaties aan uw sieraden en horloges zorgvuldig en snel uit te voeren.
Wij kunnen voor u de reparatie, batterijwissel of het onderhoud verzorgen van uw luxe Zwitserse horloge, zoals Ebel, Cartier, IWC, Chopard, Breitling, Jaeger-Lecoultre, Tag Heuer, Omega, Maurice Lacroix, Longines, Tissot, Baume & Mercier, Rado, Zenith, Meistersinger, Montblanc, Frederique Constant, enz.

Tevens kunnen wij voor luxe sieradenmerken, zoals BRON, Chopard, Cartier, Bigli, Tirisi, Fope, Pommelato, herstellingen uitvoeren of sieraden op maat maken.

In ons juweliersbedrijf hebben we een eigen service- en reparatieafdeling.
Hier verzorgen wij vakkundig de te verrichten reparatie- of servicewerkzaamheden aan de door u ingeleverde sieraden of horloges. Onze goudsmid kan u helpen met al uw sieradenwensen. Van een nieuw ontwerp tot reparaties. Daarnaast werken wij met externe specialisten die reparaties voor ons uitvoeren. Garantie gevallen worden meestal uitgevoerd door de leverancier.

Wij hebben een gediplomeerd taxateur. Voor waardebepaling voor de verzekering of bij schade of diefstal kunnen wij u helpen. 

Bezoek onze juwelier in de Passage in Roosendaal, vanuit Antwerpen, Breda en Rotterdam beriekt u ons binnen een half uur en vanaf Bergen op Zoom zelfs binnen 20 minuten.


Voor vragen kunt u contact op nemen met ons via [email protected] of 0165-382762.

 

       

HORLOGEREPARATIES   

Horloge reparatie

 

SIERADENREPARATIES

Reparaties aan sieraden

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »