Roemer juweliers in Roosendaal

Roemer Juwelier & Goudsmederij is een juweliersbedrijf, gevestigd op de hoek van de prachtige Italiaanse passage en de Raadhuisstraat in Roosendaal, met een eigen goudsmederij en ontwerp studio. De stijlvolle sieraden en horloge collectie uiteenlopend van trendy tot exclusief is een selectie van nationale en internationale merken. Voor de samenstelling van onze collecties bezoeken wij regelmatig internationale beurzen. Door deze bezoeken zijn wij zeer goed op de hoogte van de nieuwste trends op sieraden en horloge gebied, maar ook van de nieuwste technieken voor onze goudsmederij.

De goudsmederij speelt een prominente rol binnen ons bedrijf. Door de combinatie van technische vakkennis en het creatieve inzicht van onze goudsmid / ontwerper kunnen wij u goed adviseren bij de aanschaf van uw sieraad. Voor het jaarlijks onderhoud en eventuele herstelwerkzaamheden of veranderingen aan uw juweel beheersen wij ambachtelijke kennis, maar maken wij ook gebruik van de nieuwste technieken zoals 3D ontwerpen.

Om u beter van dienst te kunnen zijn heeft bij ons iedere medewerker zijn eigen specialisatie. Wanneer u bij uw bezoek aan onze winkel geadviseerd wilt worden door een van onze specialisten, dan kunt u voor uw bezoek een afspraak maken via telefoonnummer 0165-382762.

Wij zien u graag een keer in onze winkel of bezoek onze webshop om alvast een kijkje te nemen naar onze collectie gouden sieraden als ringen, armbanden, kettingen, oorbellen, horloges, verlovingsringen of trouwringen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »