Laat uw oude sieraden omtoveren tot een prachtig nieuw sieraad!

Goud Omsmelten of oude sieraden veranderen

Heeft u ook nog veel gouden sieraden in de kast liggen die u niet meer draagt omdat ze versleten, incompleet of niet (meer) uw smaak zijn? Veel sieraden zijn gekregen of gekocht voor een speciaal moment en deze doe je niet graag weg. Maar wat als ze niet meer te repareren zijn en je vindt ze echt niet mooi?
Ik vind het erg jammer als sieraden in de kast blijven liggen. Daar zijn ze niet voor bedoeld. Regelmatig neem ik oude sieraden onder handen en maak er een totaal nieuw ontwerp van. Het is mogelijk om “oud goud” om te smelten en hiervan een nieuwe ring, hanger of bijvoorbeeld armband te maken. Diamanten en andere edelstenen of parels kunnen soms hergebruikt worden.
Niet altijd is het nodig of wil je niet alles omgesmolten hebben.  In veel gevallen is het mogelijk om sieraden deels her te gebruiken. Ringen waar een gravure of inscriptie in of op staat laat ik meestal intact omdat hieraan vaak een mooie herinnering kleeft.    

Heel graag adviseer ik u over de mogelijkheden met uw sieraden! 
U kunt hiervoor langskomen in de winkel, of u kunt een afspraak met onze goudsmid maken. 
[email protected] of 0165-382762

Hieronder enkele voorbeelden van omgesmolten gouden sieraden die in ons goudsmid atelier vervaardigd zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »