Laat uw oude sieraden omtoveren tot een prachtig nieuw sieraad!

Goud Omsmelten of oude sieraden veranderen


Heeft u ook nog veel gouden sieraden in de kast liggen die u niet meer draagt omdat ze versleten, incompleet of niet (meer) uw smaak zijn? Veel sieraden zijn gekregen of gekocht voor een speciaal moment en deze doe je niet graag weg. Maar wat als ze niet meer te repareren zijn en je vindt ze echt niet mooi?

Wij vinden het erg jammer als sieraden in de kast blijven liggen. Daar zijn ze tenslotte niet voor bedoeld. Regelmatig neem ik oude sieraden onder handen en maak er een totaal nieuw ontwerp van. Het is mogelijk om “oud goud” om te smelten en hiervan een nieuwe ring, hanger of bijvoorbeeld armband te maken. Diamanten en andere edelstenen of parels kunnen soms hergebruikt worden.

Natuurlijk hoeft niet alles omgesmolten te worden. In veel gevallen is het mogelijk om sieraden deels her te gebruiken. Ringen waar een gravure of inscriptie in of op staat laat ik meestal intact omdat hieraan vaak een mooie herinnering kleeft.    

Heel graag adviseer ik u over de mogelijkheden met uw sieraden! 
U kunt hiervoor langskomen in de winkel, of u kunt een afspraak met onze goudsmid maken. 

[email protected] of 0165-382762

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »