Wij verkopen en ontwerpen prachtige sieraden voor speciale herinneringen.

Wanneer een dierbare overlijdt laat dit vaak een enorme leegte achter en zijn herinneringen volop in uw gedachten aanwezig. Sommige herinneringen kunt u tastbaar maken. Door bijvoorbeeld een dierbare of een belangrijke gebeurtenis te symboliseren in een sieraad. Herinneringssieraden zijn sieraden (ring, hanger ketting, etc.) die herinneren aan mensen, dieren en gebeurtenissen.

In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie gouden en zilveren herinneringssieraden. In deze ringen, hangers, kettingen en armbanden kan een vingerafdruk, een haarlok of as van een dierbare verwerkt worden. Wij hebben in onze collectie de merken Touche en Silent Memories die schitterende sieraden maken voor een passende herinnering van een dierbare. Neem gerust eens een kijkje op onze website naar deze merken. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een speciaal gedenksieraad voor u te ontwerpen. Onze goudsmid is gespecialiseerd in het ontwerpen en veranderen van sieraden met een speciale emotie. 
Zij kan uw sieraden vermaken. Dit gebeurt met behoud van bepaalde kenmerkende elementen, zoals bij voorbeeld:

 

  • Een inscriptie of gravuren
  • Mooie diamanten of edelstenen.
  • Uw dierbare partner dichtbij door het samenvoegen van 2 trouwringen. 
  • Gouden sieraden met mooie herinneringen kunnen ook worden omgesmolten tot een nieuw sieraad. Gerecycled met emotie! De herinnering blijft maar het goud wordt hergebruikt tot een voor u draagbaar sieraad.

Onze goudsmid kan u adviseren over de mogelijkheden, eigenlijk kan bijna alles. U kunt een afspraak met haar maken om uw wensen te bespreken en zij kan voor u een prachtig ontwerp maken met hierin eventueel een vingerafdruk, gravure (in eigen handschrift) of andere waardevolle herinnering. Of neem contact met ons op om meer informatie te krijgen in al onze mogelijkheden. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte sieraad met een mooie passende herinnering.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »