Menu
EUR
Het perfecte kerstcadeau

Het perfecte kerstcadeau

Door: Bregje Reacties: 0

Het aftellen is begonnen, over een paar dagen is het al weer kerstmis. Het is weer tijd om uw geliefde te verwennen met een schitterend cadeau of misschien wilt u zichzelf wel trakteren op iets moois! 

In onze winkel, op de hoek van de Italiaanse Passage en de Raadhuisstraat in Roosendaal, vindt u een ruime collectie horloges van onder andere de merken: EBEL, Baume & Mercier, Maurice Lacroix, Seiko Astron, King Seiko, Tissot, Rado, Seiko Prospex, Seiko Presage, Staudt, Garmin en sinds kort de Maurice Lacroix Masterpiece Collection.
cadeau

Voor dames en heren hebben wij een prachtige collectie dames- en herensieraden. Juweeltjes om te schitteren tijdens de feestdagen. Wij adviseren u graag over het perfecte kado voor de feestdagen.

Wellicht bent u op zoek naar een bijzondere ring voor uw naaste. Onze vitrines zijn gevuld met geelgouden, rosegouden en witgouden ringen met diamant, kleursteen of parels. Ook de unieke collectie van van onze goudsmid, ROEMER by Bregje,  ligt te fonkelen in de etalage.

ROEMER by Bregje ringen

Wij hebben een ruime collectie van o.a. de prachtige Nederlandse merken Monzario, R&C en Miss Spring. Wist u dat alle ringen van R en C in Nederland geproduceerd worden. Dus geen lange levertijden en een prachtig product! Monzario omvat een ruime selectie geelgouden, bicolor, roségouden en witgouden armbanden en colliers. Maar uiteraard zijn onze sieraden niet alleen van Nederlandse bodem, onze unieke collectie stellen wij samen uit een breed arsenaal van Italiaanse en Duitse designers. Ringen, oorbellen, armbanden, hangers en colliers, wij adviseren u graag over wat het beste bij u past.

Wij pakken uw sieraden uiteraard zeer feestelijk in. Remember: the best giftst come in small boxes!

Sinds kort hebben wij ook de collectie van Miss Spring, fijne gouden sieraden met diamant en kleursteen. Leuk voor de jonge meiden!

miss spring

Wij hopen u komende dagen nog te mogen ontvangen!

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »