Voor het maken van een personal shopping afspraak, kunt u bellen met 0165-382762

Seiko Astron

Doelgroep

MateriaalSoort artikel

Kleur
Seiko Astron

Het Japanse merk Seiko heeft verschillende collecties, waaronder de Astron collectie. De Seiko Astron collectie is 's werelds eerste GPS Solar horloge. Dit houdt in dat het horloge altijd de juiste tijd weergeeft en dit ook nog eens wereldwijd! Dit enkel door een druk op de knop. Een Astron GPS Solar horloge kan contact leggen met meerdere satellieten, hierdoor kan het horloge de tijdzone identificeren en zo de wijzers op de juiste tijd zetten. Daarnaast maken de Astron GPS Solar horloges uitsluitend gebruik van door het licht opgewekte energie.

Om het gebruik van een Astron GPS Solar zo prettig mogelijk te maken heeft Seiko een functie uitgevonden waardoor het horloge 1 keer per dag volledig automatisch gelijk wordt gezet met het GPS tijdsignaal. Zodra de sensor 5 seconden lang daglicht waarneemt, wordt er contact gemaakt met de satellieten om het signaal te kunnen ontvangen.

 

block
block
Min: €0 Max: €4000
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »