Onze goudsmid kan alles maken!

Midden in onze winkel heeft onze eigen goudsmid haar atelier. U kunt vanuit de winkel zien hoe zij op ambachtelijke wijze sieraden smeedt. Lees meer over onze goudsmid en de mogelijkheden.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor :

  • Jaarlijks onderhoud aan uw sieraden. Als u jaarlijks uw sieraden laat nakijken vermindert u het risico op het verliezen van diamanten en edelstenen. Daarbij worden uw sieraden opgepoetst en schoongemaakt, zodat ze er weer prachtig uit gaan zien.
  • Een nieuw ontworpen sieraad. In overleg kan een ontwerp speciaal voor u gemaakt worden. U ontvangt desgewenst een 3-d computerschets van te voren. Regelmatig ontwerp ik voor aanstaande bruidsparen unieke trouwringen. Heel bijzonder!
  • Als uw sieraden iets mankeren door beschadiging of slijtage dan kan dit door ons hersteld worden. Ook ringen die niet meer passen kunnen op maat gemaakt worden.
  • Bij inbraken worden bijna altijd de sieraden meegenomen. Voorkom problemen en laat vooraf uw kostbaarheden (sieraden, horloges en zilveren voorwerpen) taxeren.
  • Oud goud omsmelten. Heeft u nog verschillende gouden sieraden in de kast liggen die versleten zijn of uit de tijd, deze kunnen omgesmolten worden tot een nieuw sieraad. In overleg wordt een nieuw ontwerp (eventueel een 3d schets) voor u gemaakt.
  • Bij het overlijden van een dierbare is het vaak fijn om een herinnering bij je te dragen. In overleg maak ik een ontwerp, vaak met gebruik van bestaande sieraden. Hierin kan ook as verwerkt worden. De mogelijkheden zijn eindelijs en de resultaten erg waardevol.
  • Bestaande sieraden veranderen. Soms bent u uitgekeken op een bepaald sieraad en verdwijnt het in de kast. Meerdere sieraden kunnen veranderd worden tot een nieuw ontwerp dat u weer met veel plezier kunt dragen!
  • Reparaties. Sieraden die gedragen worden slijten natuurlijk ook. In de meeste gevallen kunnen uw sieraden weer hersteld worden.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »