Seiko Astron Kintaro Hattori

Seiko Astron Kintaro Hattori

Om de 160ste verjaardag van de oprichter van Seiko te vieren komen zij met een prachtig limited edition horloge. Vanaf oktober 2020 bij ons verkrijgbaar.

Om de 160ste verjaardag van de oprichter van Seiko, Kintaro Hattori, te vieren komen zij met een gelimiteerde editie van het Astron GPS Solar horloge (2,500 stuks wereldwijd). Het horloge is een perfect voorbeeld van Kintaro's visie dat Seiko altijd "One step ahead of the rest" moet zijn. Het horloge is vanaf oktober bij ons verkrijgbaar.

 

Met de prachtig diepe zwarte tinten, goudkleurige accenten en glanzende lunette heeft het horloge een indrukwekkende aanwezigheid op de pols die past bij de erfenis van Kintaro Hattori. De horlogekast en de band zijn gemaakt van titanium met een krasvaste harde coating. De lunette heeft 16 facetten die staan voor elk decennium sinds de geboorte van Kintaro in 1860. De lunette is gemaakt van keramiek wat een bijzondere prestatie is, want keramiek houdt normaliter de GPS-signalen tegen. Het is Seiko wederom gelukt om een technisch hoogstandje te leveren en dit laat het leiderschap zien dat zij hebben op het gebied van hightech horloges. 

 

 

Op de achterkant van het horloge wordt door middel van drie herinneringen het verhaal van Kintaro verteld. Centraal op de achterkant is het handelsmerk ''S'' te zien dat Kintaro in 1900 registreerde. Zijn motto ''One step ahead of the rest'' staat boven de ''S'', en de naam Seiko, die voor het eerst werd gebruikt in 1924, neemt een trotse plaats in op de rand. Daarnaast staat Kintaro Hattori, de woorden limited edition en het serienummer van het horloge op de achterkant van de kast.

 

Seiko achterdeksel

 

Het horloge wordt geleverd in een prachtig luxe doos met een kaartje van Kintaro's achterkleinzoon, en de huidige voorzitter & CEO van het bedrijf, Shinji Hattori. Daarnaast wordt bij het horloge een elegante zwarte leren band geleverd met krokodilleneffect, die gemakkelijk te bevestigen is. Bij het horloge wordt bovendien een herdenkingsbadge aangeboden met Kintaro's eerste handelsmerk, het ''S'' merk.

 

 

 

Seiko leren band 

 

Stempel

 

 

(Bron: Seiko)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »