Seiko en Street Fighter V

Seiko en Street Fighter V

Seiko is opnieuw een bijzondere samenwerking aangegaan. Deze keer met het populaire spel Street Fighter V.

Opnieuw kondigt Seiko een bijzondere samenwerking aan. Seiko 5 Sports is de samenwerking aangegaan met het spel Street Fighter V. Street Fighter V geldt in de wereld van gamers als dé grondlegger van het genre computergames! Het ongekend populaire videospel werd in 1987 op de markt gebracht en was vanaf dat moment buitengewoon succesvol. Seiko 5 Sports eert de zes populaire karakters van Street Fighter V met een gave Limited Edition, in een unieke uitvoering van het befaamde Seiko 5 Sports horloge.

 

Elk Street Fighter V-model heeft een wereldwijde oplage van 9,999 stuks. De zes Street Fighter V karakters Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Blanka en Zangief zijn ieder op een zeer eigen wijze vastgelegd in een fascinerende vormgeving met aansprekende kleurencombinaties op wijzerplaat, bezel en bijpassende horlogeband (in leer, nylon of een combinatie van leer en polyester). Elk afzonderlijk design is onmiskenbaar een hommage aan het indrukwekkende personage dat Street Fighter V als videogame zo bijzonder en succesvol heeft gemaakt! De prijs is €450,-.

(bron: Seikonde)  

 

SRPF19K1 - Ryu

 

 

SRPF17K1 - Chun-Li

 

SRPF21K1 - Guile

 

SRPF20K1 - Ken

 

SRPF23K1 - Blanka

 

SRPF24K1 - Zangief

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »