Menu
EUR
Nieuwe armbanden

Nieuwe armbanden

Door: Bregje Reacties: 0

Wij zijn altijd op zoek naar de prachtigste pareltjes! 

Om er voor te zorgen dat jullie bij ons altijd unieke en bijzondere sieraden kunnen vinden bezoeken wij vaak internationale beurzen. Nederland is een klein land, met maar een paar leveranciers en we willen toch niet allemaal met hetzelfde lopen?! 
Dat vinden wij nou ook en daarom beperken wij ons niet tot Nederland, maar doen ook inkopen in Italie, Spanje, Duitsland, Belgie en Engeland.  En onze goudsmid maakt ook nog haar eigen collectie gouden armbanden.
Zo bent u er altijd van verzekerd met een uniek, bijzonder sieraad naar huis te gaan na een bezoekje aan onze winkel.

De trends voor dit najaar? Gelukkig (voor ons ;-)) is het nog steeds helemaal hip om meerdere armbanden bij elkaar te dragen. Wij helpen je graag met het vinden van de combinatie die perfect bij u past. Heeft u nog armbanden thuis in de kast liggen? Neem ze mee bij uw bezoek aan onze winkel. Onze goudsmid kan ze even opfrissen voor u en samen kunnen we kijken welke armband(en) er leuk bij combineren.

Kleurtjes zijn het nog helemaal dit jaar en we hebben dan ook diverse armbanden met kleurstenen en diamant. Geelg-, rood en witgoud mogen ook gecombineerd worden. Voor dit najaar zien we nog steeds veel warme kleuren.

Dus heeft u een lege pols, of nog oude armbanden die wel wat hulp kunnen gebruiken, kom dan snel langs in onze winkel en laat u inspireren!

Neem alvast online een kijkje in onze collectie armbanden, in de winkel hebben we een uitgebreidere collectie en kunnen we u nog beter van dienst zijn!

rosegouden armbanden


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »