Menu
EUR
Het merk Baume & Mercier

Het merk Baume & Mercier

Door: Boy Lotterman Reacties: 0

Baume & Mercier is een fantastisch horlogemerk met een geschiedenis vol expertise, passie en vakmanschap. Het merk staat bekend als een van de meest innovatieve in de horloge industrie met een reputatie voor het produceren van horloges van ongelooflijk hoge kwaliteit. Wij vertellen graag wat meer over dit fantastische merk in deze blog. Wij zullen u kort meenemen door de geschiedenis van het merk en zullen de belangrijkste collecties van Baume & Mercier doorlopen.

 

De geschiedenis van Baume & Mercier

Het merk begon in een klein stadje in Zwitserland. Baume & Mercier werd opgericht in 1830 door de broers Louis-Victor en Célestin Baume. De broers opende een horloge winkel met de bedoeling om uurwerken van ongelooflijk hoge kwaliteit te maken. Langzaam bouwde de broers een reputatie op. Na vele jaren breidden de broers het  bedrijf steeds verder uit en de horloges werden over de gehele wereld gedragen. De kwaliteit van de horloges waren vooruitstrevend en waren zeer nauwkeurig, dit resulteerde in vele internationale prijzen. Het huidige merk “Baume & Mercier ontstond pas in de jaren 20 toen de familie Baume en familie Mercier (juwelier) een samenwerkingsverband aan gingen. Het merk is ontzettend oud en heeft een rijke geschiedenis achter zich, maar het blijft trouw aan de filosofieën en doelen van vroeger.

 

 

De collecties van Baume & Mercier:

Bij Roemer Juweliers beschikken wij over een uitgebreide collectie Baume & Mercier. De RivieraHamptonClassima en de Clifton collecties zijn bij ons in de winkel bewonderen. Hieronder een korte samenvatting van deze collecties van Baume & Mercier. Verder geven wij wat meer informatie over onze favoriet vanuit deze collectie.

 

De Clifton

Dit elegante horloge is de hardloper van het merk Baume & Mercier. Het klassieke en tijdloze ontwerp maakt dit horloge geschikt voor elke smaak. De Baumatic uurwerken binnen deze horloges zijn ontzettend nauwkeurig en gemaakt voor ultieme precisie. Benieuwd naar deze horloges? Klik dan vooral hier!

Uitgelicht: het Baume & mercier horloge Clifton MOA10469

Het horloge heeft een schitterende witte wijzerplaat gecombineerd met een 18K rosé gouden kast. Het is een schitterend klassiek horloge met een diameter van 39mm. Meer over dit horloge? klik hier!

 

 

De Riviera

Dit Riviera horloges staan bekend om zijn bijzondere kastvorm en sportieve look. De collectie omvat horloges voor zowel mannen als vrouwen. Deze uurwerken zijn ontzettend veelzijdig en zijn perfect voor dagelijks gebruik. Benieuwd naar deze horloges? Klik dan vooral hier!

Uitgelicht: het Baume & mercier Horloge Riviera M0A10660

De perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar veelzijdigheid. Het horloge is voorzien van een mooie geïntrigeerde rubberen band en heeft een titanium behuizing. Het horloge heeft een diameter van 42 mm. Meer over dit horloge? Klik hier!

 

 

De Classima

De horloges uit de Classima-collectie bieden een klassieke maar toch casual look. Deze horloges hebben traditionele ontwerpen in een modern jasje. Verder zijn deze horloges voorzien van schitterende uurwerken. Benieuwd naar deze horloges? Klik dan vooral hier!

Uitgelicht: het Baume & Mercier Horloge Classima M0A10479

Met 60 briljant geslepen diamanten en een parelmoeren wijzerplaat is de Classima Lady 10479 een stralend polshorloge dat de gratie en schoonheid van de draagster weerspiegelt. Dit automatische horloge wordt geleverd met een roestvrijstalen armband en een doorzichtige achterzijde. Meer over dit horloge? Klik hier!

 

 

De Hampton

Dit horloge staat bekend om zijn rechthoekige wijzerplaat. Deze kasten geven het ultieme vintage gevoel, maar met moderne afwerkingen. Elk Hampton horloge is vakkundig afgewerkt en vervaardigd. Benieuwd naar deze horloges? Klik dan vooral hier!

 

Uitgelicht: het Baume & Mercier Horloge Hampton M0A10472

Deze Baume & Mercier Hampton horloge heeft een edelstalen kast met een diameter van 34 millimeter. De witte wijzerplaat met de rosé gekleurde minutenlijn geeft het horloge een klassieke uitstraling. 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!