Menu
EUR
De nieuwe Astron SSH123J1

De nieuwe Astron SSH123J1

Door: Boy Lotterman Reacties: 0

10 jarig bestaan Seiko Astron

Het nieuwe Seiko Astron SSH123J1 horloge ter ere van de tiende verjaardag van Seiko Astron GPS Solar. Het is uitgerust met Seiko's allernieuwste GPS Solar kaliber 5X53, maar daarover straks meer. Het is de wijzerplaat wat dit horloge echt werkelijk uniek maakt, je kunt je ogen er niet vanaf houden. De op een supernova geïnspireerde wijzerplaat, met een soort sterrenhemel ogend motief is werkelijk fantastisch. Maar natuurlijk zit er in deze Astron weer een geweldig uurwerk, zoals Seiko Astron dat alleen kan!

 

Het Seiko Astron uurwerk

Niet bekend met het Seiko Astron uurwerk? Dan zullen wij dit even kort toelichten. Seiko Astron horloges verbinden 2x per dag met satellieten om zichtzelf altijd op de juiste (wereld) tijd te zetten. Deze horloges staan dus altijd op de juiste tijd, ze corrigeren zich zelfs automatisch op zomer- en wintertijd. Dit maakt het horloge ook uitermate geschikt voor echte reizigers. Met een druk op de knop kan de juiste lokale tijd, waar dan ook op de wereld, worden ingesteld. Hoe bijzonder is dat! Verder wordt dit fantastische uurwerk aangedreven door zonnepanelen. Dit horloge loopt dus op zonlicht. Dit horloge is ongelofelijk makkelijk in gebruik, maar eigenlijk hoeft u er helemaal niet naar om te kijken. Dit alles maakt een Seiko Astron een fantastisch en hoogstaand horloge.

 

Ook in de SSH123J1 zit zo'n Astron uurwerk, maar dan een nieuwe versie: Kaliber 5X53. Waarmee deze nieuwe GPS Solar Astron 10th Anniversary Limited Edition deze horlogetechnologie weer naar een nieuw niveau brengt.

 

 

Prijs en beschikbaarheid


Bent u ook fan van dit horloge, bekijk De Seiko Astron SSH123J1 dan gerust online of kom langs bij ons in de winkel gelegen in de Passage in Roosendaal. De Seiko Astron SSH123J1 heeft een kostprijs van 2500,- euro en de beschikbaarheid in zeer minimaal, er zijn er namelijk maar 1500 over de gehele wereld. Wij beschikken er over één, dus ben er op tijd bij, dit horloge is enorm gewild!

 

Collectie Seiko Astron horloges bij Roemer Juwelier

Maar natuurlijk is dit niet de enige Astron bij ons in de winkel, wij hebben een van de meest uitgebreide Astron collecties liggen in onze winkel. Benieuw naar ons aanbod, klik dan hier!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »