Voor het maken van een personal shopping afspraak, kunt u bellen met 0165-382762

Tirisi Moda Fleur de Lis

Tirisi Moda Fleur de Lis

De nieuwe collectie van Tirisi Moda is geïnspireerd door de Fleur de Lis, een sieraad met een boodschap van liefde, hoop en kracht. Binnenkort bij ons verkrijgbaar.

Fleur de Lis, een sieraad met een boodschap - liefde, hoop en kracht.

 

In een wereld waar zekerheid onzeker is geworden, je vrijheid stopt waar de vrijheid van een ander begint en afstand ervoor zorgt dat we dichter bij elkaar komen, brengt Tirisi Moda een gevoel van saamhorigheid. Geïnspireerd op liefde, hoop en kracht presenteert Tirisi Moda de nieuwe Fleur de Lis collectie. 

 

Het is een sieraad met een boodschap, het perfecte geschenk. De nieuwe Fleur de Lis collectie is met liefde en oog voor detail ontworpen. Daarnaast zijn onze juwelen vervaardigd met respect voor de wereld van vandaag. De sieraden bieden kracht, ondersteuning en passie. Er is keuze uit drie prachtige kleuren geïnspireerd op de mode kleuren voor dit najaar: donkerblauw, wordt geassocieerd met rust, vrede en vertrouwen, waar donkergroen staat voor harmonie, balans, veiligheid en voorspoed. Zwart staat voor kracht en elegantie. Bij deze diepe kleuren brengt diamant het glinsterende lichtpunt.

Binnenkort bij ons verkrijgbaar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »