Hearts and Arrows

Hearts and Arrows

Hearts and Arrows diamanten zijn perfect geslepen briljanten. Het patroon dat bekeken kan worden door een kijker, of met het blote oog, is een indicatie voor superieur maaksel.

Hearts & Arrows (H&A) diamanten zijn perfect geslepen briljanten die, wanneer bekeken met een speciale kijker, acht symmetrische hartjes (van onderaf te zien) en acht symmetrische pijlen (van bovenaf te zien) vertonen. Deze topkwaliteit diamanten leveren een meerwaarde op. Het H&A patroon gezien door een kijker is een indicatie voor superieur maaksel. 

 

 

Alle facetten van de diamant moeten precies goed geslepen zijn, omdat het kleinste verschil het prachtige effect van de hartjes en pijlen kan verstoren. Het resultaat is een ongeëvenaarde schoonheid: een uniek patroon dat prachtig schittert in het licht. De lichtweerkaatsing laat een H&A diamant groter en levendiger lijken dan elke andere diamant.

 

Op de onderstaande video zijn de acht symmetrische pijlen te bewonderen. Het teken van de perfect geslepen diamant. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »