Menu
EUR
Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

Door: Roemer Juwelier Reacties: 0

Wanneer u gezonder leeft, leeft u beter! Met de nieuwste health smartwatch Venu 2 brengt u uw lichaam en geest in balans. Ga voor een gezonde lifestyle en ontdek uw wellness en health met de Venu 2. 


Venu 2: uw lichaam beter begrijpen
Met de Venu 2 krijgt u een beter inzicht in uw lichaam. De nieuwe Venu 2 heeft een geavanceerde gezondheidsmonitoring– en fitness functies. Zo leert u uw lichaam nog beter begrijpen en kunt u wellness en health op de eerste plaats zetten. Het voelt goed om te bewegen en met Venu 2 wordt bewust en gezond leven nog makkelijker!


Een verbluffend scherm

Het display van de Venu 2 is fantastisch en niet te missen. Het AMOLED scherm van de smartwatch is zo scherp dat u er naar wilt blijven kijken. Er kan gekozen worden tussen twee verschillende formaten:

-   Venu 2: 416 x 416
-   Venu 2S: 360 X 360

Zo past de Venu 2 altijd goed om uw pols en is de nieuwe Garmin een echte eye-catcher!


Uw gezondheid nog beter in beeld met 24/7 monitoring
Wilt u uw gezondheid beter begrijpen en wilt u gezond en bewust leven? Dan helpt Venu 2 u verder. Met de uitgebreide functies voor gezondheidsmonitoring zoals: Body Battery energieniveaus, slaapscore, fitness leeftijd, stresstracking en nog veel meer, leert u uw lichaam nog beter begrijpen. Wellness en health worden nog beter in beeld gebracht met de Venu 2 van Garmin.


Slaap monitoren met slaapscore
Voldoende slaap en rust zijn belangrijk voor een gezonde levensstijl. Met de geavanceerde slaapmonitoring en sleep score leert u uw slaap en rust nog beter begrijpen. Volg verschillende slaapfases aan de hand van uw hartslag, stress, Pulse Ox en ademhaling. Aan de hand van deze factoren ontdekt u uw slaapkwaliteit en krijgt uw nieuwe inzichten hoe u uw slaap eventueel kan verbeteren. Zo ontdekt u de juiste balans en kunt u uw slaap monitoren met de Venu 2. 


De belangrijkste statistieken via Health Snapshot
In een sessie van twee minuten kunt u met Venu 2 de belangrijkste statistieken vastleggen waaronder uw hartslag, hartslagvariatie, Pulse Ox, ademhaling en stress. Na deze korte sessie kunt u een rapport met deze statistieken genereren via Garmin Connect op uw smartphone. Zo kunt u snel en gemakkelijk data over uw gezondheid vastleggen en volgen.  


Verbeterde inschatting van fitness leeftijd
De Venu 2 series kunt nog beter uw fitness leeftijd inschatten. Door een analyse van leeftijd en andere variabelen zoals: wekelijkse activiteiten, rusthartslag en vetpercentage (via de Index Scale) ontdekt u wat uw fitness leeftijd is. 


Leg uw HIIT workout vast
Met een nieuw activiteitenprofiel kunt u nu ook via verschillende timers uw HIIT-trainingen vastleggen en bijhouden. Hieronder vallen ook AMPRAP, EMOM, Tabata en aangepaste workouts. U kunt gemakkelijk het aantal rondes en rust intervallen en nog veel meer zelf instellen. Zo hoeft u geen enkele workout meer te missen.


Nog meer genieten van muziek
Gek op muziek? En wilt u zoveel mogelijk nummers opslaan op uw smartwatch? Dan zit u met de Venu 2 series helemaal goed. U kunt namelijk tot wel 650 nummers downloaden naar dit nieuwe horloge. Ook kunt u afspeellijsten van Spotify,  Amazon Music of Deezer op de Venu 2 downloaden. 


De Venu 2 van Garmin is nu beschikbaar bij ons in de winkel vanaf 399.99.

 

(Bron: Garmin. (n.d.). Dit is de nieuwe Venu 2: de Health Smartwatch van Garmin. Geraadpleegd van https://www.garmin.com/nl-NL/blog/dit-is-de-nieuwe-venu-2/)


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »