Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

De nieuwe Venu 2 is de nieuwste health smartwatch van Garmin. Met deze nieuwe smartwatch brengt u uw lichaam en geest in balans

Wanneer u gezonder leeft, leeft u beter! Met de nieuwste health smartwatch Venu 2 brengt u uw lichaam en geest in balans. Ga voor een gezonde lifestyle en ontdek uw wellness en health met de Venu 2. 


Venu 2: uw lichaam beter begrijpen
Met de Venu 2 krijgt u een beter inzicht in uw lichaam. De nieuwe Venu 2 heeft een geavanceerde gezondheidsmonitoring– en fitness functies. Zo leert u uw lichaam nog beter begrijpen en kunt u wellness en health op de eerste plaats zetten. Het voelt goed om te bewegen en met Venu 2 wordt bewust en gezond leven nog makkelijker!


Een verbluffend scherm

Het display van de Venu 2 is fantastisch en niet te missen. Het AMOLED scherm van de smartwatch is zo scherp dat u er naar wilt blijven kijken. Er kan gekozen worden tussen twee verschillende formaten:

-   Venu 2: 416 x 416
-   Venu 2S: 360 X 360

Zo past de Venu 2 altijd goed om uw pols en is de nieuwe Garmin een echte eye-catcher!


Uw gezondheid nog beter in beeld met 24/7 monitoring
Wilt u uw gezondheid beter begrijpen en wilt u gezond en bewust leven? Dan helpt Venu 2 u verder. Met de uitgebreide functies voor gezondheidsmonitoring zoals: Body Battery energieniveaus, slaapscore, fitness leeftijd, stresstracking en nog veel meer, leert u uw lichaam nog beter begrijpen. Wellness en health worden nog beter in beeld gebracht met de Venu 2 van Garmin.


Slaap monitoren met slaapscore
Voldoende slaap en rust zijn belangrijk voor een gezonde levensstijl. Met de geavanceerde slaapmonitoring en sleep score leert u uw slaap en rust nog beter begrijpen. Volg verschillende slaapfases aan de hand van uw hartslag, stress, Pulse Ox en ademhaling. Aan de hand van deze factoren ontdekt u uw slaapkwaliteit en krijgt uw nieuwe inzichten hoe u uw slaap eventueel kan verbeteren. Zo ontdekt u de juiste balans en kunt u uw slaap monitoren met de Venu 2. 


De belangrijkste statistieken via Health Snapshot
In een sessie van twee minuten kunt u met Venu 2 de belangrijkste statistieken vastleggen waaronder uw hartslag, hartslagvariatie, Pulse Ox, ademhaling en stress. Na deze korte sessie kunt u een rapport met deze statistieken genereren via Garmin Connect op uw smartphone. Zo kunt u snel en gemakkelijk data over uw gezondheid vastleggen en volgen.  


Verbeterde inschatting van fitness leeftijd
De Venu 2 series kunt nog beter uw fitness leeftijd inschatten. Door een analyse van leeftijd en andere variabelen zoals: wekelijkse activiteiten, rusthartslag en vetpercentage (via de Index Scale) ontdekt u wat uw fitness leeftijd is. 


Leg uw HIIT workout vast
Met een nieuw activiteitenprofiel kunt u nu ook via verschillende timers uw HIIT-trainingen vastleggen en bijhouden. Hieronder vallen ook AMPRAP, EMOM, Tabata en aangepaste workouts. U kunt gemakkelijk het aantal rondes en rust intervallen en nog veel meer zelf instellen. Zo hoeft u geen enkele workout meer te missen.


Nog meer genieten van muziek
Gek op muziek? En wilt u zoveel mogelijk nummers opslaan op uw smartwatch? Dan zit u met de Venu 2 series helemaal goed. U kunt namelijk tot wel 650 nummers downloaden naar dit nieuwe horloge. Ook kunt u afspeellijsten van Spotify,  Amazon Music of Deezer op de Venu 2 downloaden. 


De Venu 2 van Garmin is nu beschikbaar bij ons in de winkel vanaf 399.99.

 

(Bron: Garmin. (n.d.). Dit is de nieuwe Venu 2: de Health Smartwatch van Garmin. Geraadpleegd van https://www.garmin.com/nl-NL/blog/dit-is-de-nieuwe-venu-2/)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »