Seiko Premier

Doelgroep

Soort artikel

Materiaal

Kleur


Uurwerk

Seiko Premier

Het Japanse merk Seiko heeft verschillende collecties, waaronder de Premier collectie. De Premier 2017 collectie heeft met twee ontwerpthema's - beschikbaar in horloges voor zowel mannen als vrouwen - een veelzijdiger aanbod dan ooit tevoren. Beide designs zijn geïnspireerd op het creatieve spanningsveld tussen klassiek en modern, met een architectonische en driedimensionale uitstraling. En als finishing touch de unieke Seiko afwerking en perfecte detaillering.

Het nieuwe Premier design maakt gebruik van Seiko's unieke Kinetic technologie. Kalibers waarvoor de energie wordt geleverd door een rotor die wordt aangedreven door de kinetische armbewegingen van de drager. Het energiemanagement van het uurwerk is zó geperfectioneerd dat dit Kinetic Perpetual kaliber - wanneer het niet wordt gedragen - tot wel vier jaar nadat het is weggelegd de juiste tijd en datum kan onthouden. Het uurwerk wordt feilloos op de juiste tijd en datum gezet zodra het weer wordt opgepakt. Het vervangen van de batterij is niet nodig.

block
block
Min: €0 Max: €450

Seiko Premier SKP391P1

Seiko Premier kaliber 7N39

€415,00

Seiko Premier SRK037P1

Seiko Premier kaliber 6G28

€370,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »