Wij zijn geopend op ma-za van 10.00-17.30, het is ook mogelijk om een personal shopping afspraak te maken. Bel 0165-382762

Gouden trouwringen

Kleur

Materiaal

Doelgroep


Gouden trouwringen

Wij zijn een juwelier met goudsmederij gespecialiseerd in de verkoop en fabricage van unieke trouwringen. Trouwringen zijn het symbool van het verzegeling van uw eeuwige trouw en liefde. De perfecte cirkel staat voor een onverbrekelijke band van jullie liefde. Een herinnering aan die bijzondere dag en die bijzondere persoon in uw leven. Het uitzoeken van de trouwringen is vaak het spannendste en het leukste van de hele voorbereiding van die ene speciale dag. Het is immers een ring die voor de rest van uw leven aan uw vinger en aan die van uw wederhelft zal blijven. Daarom is het belangrijk om die ene unieke trouwring te vinden die precies bij u past en op een jubileum van uw huwelijk nog even speciaal is.
De stijl en de gebruikte materialen zijn erg belangrijk om te bepalen hoe tijdloos uw trouwring uiteindelijk is; daarom zijn onze trouwringen gemaakt van veel verschillende materialen, metalen en vormen, allemaal van de hoogste kwaliteit. U vindt een gedeelte van onze uitgebreide collectie  rosegouden trouwringen, witgouden trouwringen, geelgouden trouwringen online, de gehele collectie kunt u zien in onze juwelier in de Passage in Roosendaal, waar u precies die ring vindt die bij u past. 
Onze winkel bereikt u in een half uur vanuit Antwerpen, Rotterdam en Breda en zelfs in 20 minuten vanuit Bergen op Zoom.

 

block
block
Min: €0 Max: €6500

geelgouden trouwringen

Geelgouden trouwringen met diamant

€1.100,00

Roodgouden trouwringen 46/00129

Roodgouden trouwringen

€3.363,00

Geel- met witgouden trouwringen

14K Bicolor trouwringen

€1.193,00
Pagina 1 van 7
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »