Voor het maken van een personal shopping afspraak, kunt u bellen met 0165-382762

Service & Reparatie

Vanaf 3 maart mogen wij weer klanten op afspraak ontvangen. Er mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn. Wij vragen u dan ook om zoveel mogelijk alleen te komen. Wij kunnen ons voorstellen dat sommige aankopen in onze winkel liever niet alleen gedaan worden. Uiteraard is het mogelijk om dan met 2 personen te komen. U kunt dit aangeven als u een afspraak maakt.


Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0165-382762. Voor het brengen en halen van een reparatie hoeft u geen afspraak te maken, tenzij u extra uitleg nodig heeft of vragen heeft. Ook voor het afhalen van uw bestelling hoeft u geen afspraak te maken.

Wij zien er naar uit om u weer te mogen ontvangen!

 

U kunt bij ons terecht als u service nodig heeft voor uw sieraden of horloges. Ook als u de het artikel niet bij ons heeft aangeschaft bent u van harte welkom. 

In ons juweliersbedrijf hebben we een eigen service- en reparatieafdeling.

Hier verzorgen wij vakkundig de te verrichten reparatie- of servicewerkzaamheden aan de door u ingeleverde sieraden of horloges. Daarnaast werken wij met externe specialisten die reparaties voor ons uitvoeren. Garantie gevallen worden meestal uitgevoerd door de leverancier.

Wij hebben een gediplomeerd taxateur. Voor waardebepaling voor de verzekering of bij schade of diefstal kunnen wij u helpen. 

Onze goudsmid kan u helpen met al uw sieradenwensen. Van een nieuw ontwerp tot reparaties.

 

Meer informatie:

GARANTIE    
REPARATIE
TAXATIE

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »