Wij ontwerpen trouwringen speciaal naar jullie wens

Als jullie niet kunnen kiezen uit de collectie trouwringen of jullie hebben specifieke wensen, dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen voor jullie unieke, bijzondere  trouwringen die speciaal gemaakt worden in ons atelier voor jullie. Onze goudsmeden kunnen jullie trouwring wensen in kaart brengen en zo een mooi nieuw ontwerp maken, de trouwringen die perfect bij jullie passen.
Alles is mogelijk, gouden of zilveren ringen bezet met diamant of andere edelstenen. We geven graag uitleg over de onbeperkte mogelijkheden.
 
Het is ook mogelijk om andere sieraden hiervoor her te gebruiken. Oude (trouw)ringen of sieraden van dierbaren, briljanten, edelstenen kunnen in het ontwerp verwerkt worden.
 
Wij maken aparte trouwringen die een leven lang meegaan!

Bezoek onze juwelier op de hoek van de Passage en de Raadhuisstraat in Roosendaal. Vanuit Antwerpen, Breda en Rotterdam bent u er in een half uur en vanuit Bergen op Zoom zelfs al binnen 20 minuutjes!

U kunt een afspraak met de goudsmid maken, graag horen wij vooraf wanneer u komt, dan kan er voldoende tijd voor u gereserveerd worden. 

unieke trouwringen goudsmid roosendaal

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »