U kunt uw gouden sieraden, horloges, munten, kiezen bij ons in leveren voor contant geld of nieuwe artikelen uit onze winkel.

Uw oude goud is geld waard!

Het is mogelijk om bij ons te betalen met uw oude gouden sieraden. U ontvangt voor uw goud een mooi tegoed afhankelijk van de goudkoers! Het is mogelijk om dit tegoed contant, over de bank of in de vorm van een tegoed te ontvangen. En wil u wel uw goud inleveren bij ons, maar bent u er nog niet uit wat u hiervoor terug wil of levert u meer goud in dan dat er benodigd is voor uw nieuwe aankoop? Geen probleem u ontvangt van ons gewoon een tegoedbon!

Wat moet u doen?

Verzamel al uw goud waar u niets meer mee doet. Het maakt niet uit wat het is, sieraden, tanden, munten, etc. En het maakt ook niet uit of het kapot of heel is en of er stenen in zitten. Spullen waarvan u twijfelt of het goud is, neem ze voor de zekerheid mee. Wij controleren het voor u.

Als er stenen in uw oud zitten die u graag retour zou willen, dan kunt u ons er deze uit laten halen tegen een geringe vergoeding (informeer hiernaar). U kunt dit aangeven als u het goud bij ons afgeeft.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op nummer 0165-382762

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »