Horloges, sieraden of penningen met een gravure voor een jubilaris. Een perfect geschenk

Je team is je trots. En je belangrijkste kapitaal. Want alleen met betrokken medewerkers floreert je bedrijf. Roemer Juweliers helpt je om hen op een bijzondere manier te waarderen. Geef jij ook je medewerkers een persoonlijk en blijvend cadeau? Ideaal als bedrijfsgeschenk. Maar ook op een ander moment is een sieraad of horloge het perfecte geschenk. Voor die bijzondere vrijwilliger of gewaardeerde zakenrelatie.

Fit team met Garmin
Welke afdeling scoort de meeste kilometers? Wie wint de wekelijkse fit-challenge? Met een sporthorloge van Garmin hou je teams betrokken en gemotiveerd. En werk je tegelijkertijd aan de vitaliteit van je medewerkers. Onmisbaar, vooral nu. Maar ook in de toekomst. Want een fit team presteert beter. Geef je medewerkers een sporthorloge cadeau. Goed voor hen, goed voor je bedrijf. 

Perfect persoonlijk geschenk voor jubilarissen
Ja, het ligt misschien voor de hand. Maar toch. Welke jubilaris er niet blij met een armband of horloge met gravure? Zo heb je een mooi cadeau voor een 12,5 jarig jubileum of een 40-jarig jubileum. Wij helpen je bij de keuze voor dit perfecte geschenk voor die trouwe collega met een langdurig dienstverband. En graveren het horloge of het sieraad met tekst of logo.

Erepenning met gravure
Die voorzitter of penningmeester die zich decennialang heeft ingezet voor de club of vereniging. De vrijwilliger die met haar reanimatie een leven redde. De dappere heldin of held die een peuter uit het water haalde. Met een erepenning onderstreep je bijzondere prestaties bij verenigingen, clubs, gemeenten of instellingen. Wij zorgen voor een unieke penning, puntgave inscriptie en bijpassend speldje eventueel ook met gravure. 

Sieraden met logo
Hoe gaaf is het als jouw medewerkers zich verbonden voelen via een stijlvol en herkenbaar sieraad? Denk aan een mooi armbandje met een subtiel logo van jouw bedrijf. Of een hangertje aan een ketting. Bij Roemer Juweliers ontwerpen we unieke sieraden die perfect passen bij wat jij wil bereiken.

Afscheid
Zet die geweldige collega een volgende stap buiten je bedrijf? Of is de fijne, ervaren collega toe aan pensioen? Zorg voor een bijzonder afscheidscadeau en het blijven voor altijd je ambassadeurs. Wij helpen je kiezen. Binnen vrijwel elke budget.

Cadeaubon
Een cadeaubon is misschien niet het allerpersoonlijkste geschenk. Toch is het vaak een uitkomst. Als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk voor een grotere groep mensen. Geef in dat geval een cadeaubon van Roemer Juweliers. Want dat persoonlijke tintje? Daar zorgen wij dan wel voor!

 

garmin smartwatches voor een sportief teamlogo vertaald naar een speldje goudn hanger van een bus voor een buschauffeurgepersonaliseerde armbandenerepenning en verpakking

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »