Grarantie op uw Aquanautic horloge

Aquanautic geeft u 2 jaar garantie op uw horloge. Uw garantie gaat in op de dag van aanschaf van het horloge. Zorg er altijd voor dat uw geautoriseerde dealer uw garantie kaart goed in vult. Wij zijn een erkend onderhouds en reparatieatelier voor Aquanautic. Ook als u uw horloge niet bij ons heeft aangeschaft kunnen wij voor u onderhoudsbeurten, reparaties en batterij wissel verzorgen. Bekende modellen zijn de KingCuda, BaraCuda en de PrincessCuda.

De kosten van een batterijwissel voor uw Aquanautic horloge inclusief waterdicht maken bedragen 75 euro. Het is ook mogelijk dat wij uw horloge polijsten en ultrasonisch reinigen. De kosten hiervan zijn 85 euro. Wij verkopen ook de meeste losse onderdelen zoals banden, lunettes en schroeven.
Als u niet in de gelegenheid bent om onze winkel te bezoeken dan kunt u uw horloge aan ons opsturen. U dient van te voren contact met ons op te nemen via [email protected] U ontvangt dan van ons een verzendetiket zodat u uw horloge verzekerd naar ons op kan sturen. De kosten voor batterijwissel en 2x verzekerd versturen bedragen €85,- 
De horloges van Aquanautic hebben zeer goede Zwitsere uurwerken, meestal loopt uw aqaunautic princess of baracuda horloge weer na het verwisselen van de batterij, mocht dit niet zo zijn, dan ontvangt u van ons een prijsopgave voor de noodzakelijke reparatie. 
Ook voor onderhoud aan uw King Cuda bent u bij ons aan het juiste adres.

De garantie op uw Aquanautic horloge geeft alleen garantie op fabricagefouten en geen garantie op onzorgvuldige omgang met uw horloge of schade door ongevallen. 
De garantie komt direct te vervallen wanneer een niet geautoriseerde dealer of uzelf het horloge heeft geopend of schroeven heeft verwijderd, tenzij het aangegeven is in de gebruiksaanwijzing dat dit mogelijk is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »