Seiko Prospex Solar SNE498P1

Seiko Prospex kaliber V157

€420,00 Incl. btw
Merk:
Seiko


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
  • Informatieplus

  • Het Seiko kaliber V157 is een Solar horloge met datumweergave. Seiko Solar maakt gebruik van een ultra-efficiënte Solar cel die in staat is om uit alle soorten licht, dus niet alleen zonlicht, energie te creëren. Deze energie wordt opgeslagen in een zeer kleine oplaadbare batterij die vele malen langer meegaat dan conventionele batterijen. Het uurwerk wordt beschermd tegen overladen. Dit maakt het horloge vrijwel onderhoudsvrij. Indien volledig opgeladen heeft kaliber V157 een energiereserve van 10 maanden. Mocht er energietekort dreigen, geeft het horloge een waarschuwing door de secondewijzer in stappen van 2 seconden te laten lopen in plaats van per 1 seconde. Het horloge beschikt over een handige instant start-functie. Dit houdt in dat wanneer het horloge geen energie meer heeft, en het weer aan voldoende (zon)licht wordt bloot gesteld, het horloge meteen start en het horloge laat de secondewijzer in stappen van 2 seconden lopen totdat het horloge weer over voldoende energie beschikt. Seiko Solar is een van de meest aansprekende punten binnen Seiko's Clean Energy Concept.

    De originele professional Diver's 600m uit 1978, het eerste duikershorloge met een Quartz uurwerk. Het was de opvolger van het roemruchte mechanische duikershorloge uit 1975, dat door duikers wereldwijd met de bijnaam 'Tuna Can' werd aangeduid.

    Dit herenhorloge uit de Prospex serie is gemaakt van tweekleurig staal en heeft een zwarte siliconen band. De zwarte wijzerplaat heeft witte accenten en een datumaanduiding. De lunet kan draaien en de wijzers en indexen zijn lichtgevend. Het horloge heeft mineraalglas. De diameter van de kast is 46.7 mm en het horloge is waterbestendig tot 200 meter.

  • Reviews (0)plus

  • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
  • Tagsplus

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »