Making memories

Onze goudsmid is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van sieraden met een vingerafdruk erin. Dit kan een nieuwe ring, hanger of bijvoorbeeld armband worden, maar ook bestaande sieraden, zoals een trouwring, verlovingsring, armband of hanger kunnen veranderd worden tot een nieuw sieraad of gouden sieraden kunnen omgesmolten worden. Vingerafdrukken in inkt op papier gestempeld of vingerafdrukken in was kunnen in een sieraad verwerkt worden.

Verder beschikken wij ook over uitgebreide vingerafdruksieraden van de merken Touché en Silent memories. Deze merken hebben ontzettend veel mooie sieraden zoals ringen, armbanden en kettingen waarin vingerafdrukken verwerkt kunnen worden. Er is super veel mogelijk, bekijk vooral het aanbod op onze website of neem contact met ons op. 

Ook andere herinneringen kunnen verwerkt worden in een sieraad, zoals as of een haarlokje. 

U kunt een afspraak maken om vrijblijvend met u te kijken naar de mogelijkheden.
Onze juwelier in Roosendaal bereikt u in een half uur vanuit Antwerpen, Rotterdam en Breda en zelfs in 20 minuten vanuit Bergen op Zoom.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »