Verkoop/Inruil gebruikte horloges

Wij helpen u graag!

Verkoop uw horloge veilig en vertrouwd bij Roemer Juweliers! Wij bieden u de mogelijkheid om uw prachtige horloge(s) een tweede leven te geven bij iemand anders, zonder dat u hier veel tijd en/of moeite aan besteedt. Wij richten ons op horloges van de volgende merken: Rolex, Cartier, Omega, Ebel, Raymond Weil, Aquanautic, Maurice Lacroix, Rado, IWC, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Audemars Piguet en Patek Philippe, 

 

Hoe werkt het? 

Kom langs met uw horloge zodat wij een goede indruk van het horloge kunnen krijgen en de volgende stappen met u kunnen bespreken. Hierna zullen wij onderzoek doen naar de waarde van het horloge en de beste mogelijkheden uitkiezen voor de verkoop. Wij zullen het horloge in de winkel en online aanbieden met mooie foto's en een goede beschrijving. Wij bereiken ontzettend veel mensen en kunnen de beste prijs voor uw horloge verkrijgen.  

 

Voordelen: 

  • Het scheelt u ontzettend veel tijd en moeite; 
  • Het horloge is bij ons veilig; 
  • Wij hebben een groot bereik klanten; 
  • Als juwelier kunnen wij de beste prijs voor uw horloge verkrijgen. 

 

Kosten: 

De waardebepaling en het verkoop klaar maken van het horloge kost 100,- euro. 

Het is mogelijk om uw horloge in te ruilen voor een mooi sieraad/horloge of wij zullen een commissie vragen over het verkoopbedrag.  

 

Voor meer informatie, kom gerust langs of neem contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen bij het verkopen van uw horloge! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »