Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en hebben zelfs extra maatregelen getroffen.

Zoals u van ons mag verwachten doen wij er alles aan om u zo veilig mogelijk te laten winkelen. Onze winkel is ruim en er zijn verschillende zitjes op meer dan voldoende afstand van elkaar. Er zijn desinfectiemiddelen aanwezig die wij tussen elk klantcontact gebruiken en waarvan wij het op prijs stellen als u die ook gebruikt. Met grote regelmaat wassen wij onze handen en reinigen wij de winkel.

Wij zijn op onze normale openingstijden geopend, met uitzondering van de koopavond. Zoals landelijk bepaald, sluiten wij ook om 18.00 u de deuren.

 

Vanaf 24 november houden wij weer 1,5 meter afstand. Wij kunnen niet dicht bij u in de buurt komen, dat is uiteraard lastig omdat wij gewend zijn om onze klanten op een korte afstand te adviseren. Inmiddels hebben wij onze weg erin gevonden om de afstand te bewaren. Dit heeft echter wel een aantal gevolgen. Wij wisselen horloges en sieraden uit via een plateau en vragen aan u om zelf de sieraden of horloges om / aan te doen. 
De artikelen die van hand tot hand gaan en de pinautomaat desinfecteren wij met regelmaat. Het gebruik van de pinautomaat is gewenst, maar niet verplicht. Wij dragen een mondkapje, u bent ook verplicht een mondkapje te dragen. Als wij u adviseren, dan zullen wij dit veelal zittend doen. Zodra we zitten kan het mondkapje af.

Batterijen vervangen, horlogereparaties en reparaties aan sieraden zijn uiteraard nog steeds mogelijk. Ook het laten ontwerpen van een sieraad kan gewoon doorgaan. Op dit moment schieten wij geen gaatjes in oren.

 

Onze winkel is ruim en wij laten een beperkt aantal mensen toe, gelukkig is het nooit druk bij ons, zodat u op uw gemak, én veilig bij ons uw sieraden en horloges kunt uitzoeken en passen.
Er bestaat de mogelijkheid om een personal shopping afspraak te maken, als u liever alleen winkelt. Wij reserveren dan tijd en een persoonlijke assistent(e) voor u.

Voor al uw vragen, of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0165-382762 of [email protected]

Wij ontvangen u nog steeds erg graag in onze winkel! Ook in deze bijzondere tijd staan wij voor u klaar.

 

Team Roemer Juwelier 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »