Voor het maken van een personal shopping afspraak, kunt u bellen met 0165-382762

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en hebben zelfs extra maatregelen getroffen.

Sinds de lockdown van 15-12-2020 is onze winkel gesloten. Wij zijn geopend voor reparaties. Deze kunt u brengen en afhalen, graag ontvangen wij u op afspraak. Sinds 10-02-2021 kunt u uw bestellingen bij ons afhalen. U bestelt telefonisch, of via de webshop. Wij pakken indien gewenst uw bestelling feestelijk in. De Raadhuisstraat is geopend voor Click & Collect. Gemakkelijk voor u, want u kunt voor de deur parkeren en uw bestelling in ontvangst nemen. 

Ook is het mogelijk om een personal shopping afspraak te maken. U kunt aangeven in welke artikelen u interesse heeft en wij kunnen dan bij u thuis langskomen. Dit kan bijvoorbeeld ook voor het uitzoeken van trouwringen. 

Mocht u een artikel bij ons afgehaald hebben dat niet goed van maat is (horlogeband inkorten, ring op maat maken) dank kunnen we u direct helpen. Omdat dit reparaties zijn mag u daarvoor onze winkel bezoeken. 

VOOR MEER INFO: 0165-382762

Zoals u van ons mag verwachten doen wij er alles aan om u zo veilig mogelijk te laten winkelen. Onze winkel is ruim en er zijn verschillende zitjes op meer dan voldoende afstand van elkaar. Er zijn spatschermen geplaatst en er zijn desinfectiemiddelen aanwezig die wij tussen elk klantcontact gebruiken en waarvan wij het op prijs stellen als u die ook gebruikt. Met grote regelmaat wassen wij onze handen en reinigen wij contactoppervlakken.

Wij zijn op onze normale openingstijden geopend, met uitzondering van de koopavond. Zoals landelijk bepaald, sluiten wij ook om 20.00 u de deuren.

 

Wij kunnen niet dicht bij u in de buurt komen, dat is uiteraard lastig omdat wij gewend zijn om onze klanten op een korte afstand te adviseren. Inmiddels hebben wij onze weg erin gevonden om de afstand te bewaren. Dit heeft echter wel een aantal gevolgen. Wij wisselen horloges en sieraden uit via een plateau en vragen aan u om zelf de sieraden of horloges om / aan te doen. 
De artikelen die van hand tot hand gaan en de pinautomaat desinfecteren wij met regelmaat. Het gebruik van de pinautomaat is gewenst, maar niet verplicht. Wij dragen een mondkapje, u bent niet verplicht een mondkapje te dragen. Als wij u adviseren, dan zullen wij dit veelal zittend doen. Boven de tafels hangen plexiglazen schermen. Zodra we zitten kan het mondkapje af.

Batterijen vervangen, horlogereparaties en reparaties aan sieraden zijn uiteraard nog steeds mogelijk. Ook het laten ontwerpen van een sieraad kan gewoon doorgaan. Op dit moment schieten wij geen gaatjes in oren.

 

Onze winkel is ruim en wij laten een beperkt aantal mensen toe, gelukkig is het nooit druk bij ons, zodat u op uw gemak, én veilig bij ons uw sieraden en horloges kunt uitzoeken en passen.
Er bestaat de mogelijkheid om een personal shopping afspraak te maken, als u liever alleen winkelt. Wij reserveren dan tijd en een persoonlijke assistent(e) voor u.

Voor al uw vragen, of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0165-382762 of [email protected]

Wij ontvangen u nog steeds erg graag in onze winkel! Ook in deze bijzondere tijd staan wij voor u klaar.

 

Team Roemer Juwelier 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »