Voor het maken van een personal shopping afspraak, kunt u bellen met 0165-382762

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en hebben zelfs extra maatregelen getroffen.

Zoals u van ons mag verwachten doen wij er alles aan om u zo veilig mogelijk te laten winkelen. Onze winkel is ruim en er zijn verschillende zitjes op voldoende afstand van elkaar. Er zijn spatschermen geplaatst en er zijn desinfectiemiddelen aanwezig die wij tussen elk klantcontact gebruiken en waarvan wij het op prijs stellen als u die ook gebruikt. 

Wij zijn op onze normale openingstijden geopend.

Wij kunnen niet dicht bij u in de buurt komen, dat is uiteraard lastig omdat wij gewend zijn om onze klanten op een korte afstand te adviseren. Inmiddels hebben wij onze weg erin gevonden om de afstand te bewaren. Dit heeft echter wel een aantal gevolgen. Wij wisselen horloges en sieraden uit via een plateau en vragen aan u om zelf de sieraden of horloges om / aan te doen. 
De artikelen die van hand tot hand gaan en de pinautomaat desinfecteren wij met regelmaat. Het gebruik van de pinautomaat is gewenst.

Batterijen vervangen, horlogereparaties en reparaties aan sieraden zijn uiteraard nog steeds mogelijk. Ook het laten ontwerpen van een sieraad kan gewoon doorgaan. 

 

Er bestaat de mogelijkheid om een personal shopping afspraak te maken, als u liever alleen winkelt. Wij reserveren dan tijd en een persoonlijke assistent(e) voor u.

Voor al uw vragen, of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0165-382762 of [email protected]

Wij ontvangen u nog steeds erg graag in onze winkel!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »