Op black Friday gaan wij op groen.

GREEN FRIDAY: recyclen geeft je korting!

Kopen, kopen, kopen. Tegen de beste ‘kortingen’. Dat is het doel van Black Friday. Maar al die nieuwe spullen kosten veel grondstoffen en energie. Super slecht voor onze aarde. Daarom maken wij van de zwartste dag van het jaar GREEN Friday. Hoe? Door 10% extra inruilwaarde én het planten van bomen!

Jouw korting
Heb je nog oude gouden sieraden? Lever ze bij ons en wij recyclen ze. Wij smelten zélf het goud om voor nieuwe sieraden voor u of recyclen dit en gebruiken het voor nieuwe sieraden in onze winkel. Of we ontwerpen met gebruik van uw oude goud een heel nieuw sieraad. Ook edelstenen en diamanten kunnen we voor uw ontwerp hergebruiken. Op GREEN Friday krijgt u 10% extra inruilwaarde op oude sieraden en dat geldt ook voor horloges die u inlevert. Misschien kunnen we die prachtig opknappen voor een tweede ronde. En anders zorgen wij voor gescheiden verwerking en recycling.

Plús bomen!

Voor ons klimaat gaan Roemer Juwelier en Bregje de Goudsmid nog een stapje verder dan recycling. We zijn ook bomenpartner van Trees for All, een stichting die met het planten van bomen strijdt tegen klimaatverandering. Wij starten met 75 bomen in Nederland en 75 bomen in het buitenland. En voor elke ‘recycle’-opdracht of inruil planten wij twee bomen extra. Het hele jaar door!

Maak jij ook Black Friday GREEN?
Minimaal 50.000 bomen op Black Friday. Maar liefst nog veel meer. Dat is het doel van Green Friday. Doet u mee? Kom met uw oude sieraden en horloges naar onze winkel of plant direct al jouw boom of bomen via treesforall! 
   

DONEER>

 

 

GREENFRIDAY

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »