Voor het maken van een personal shopping afspraak, kunt u bellen met 0165-382762

Garantie op uw Zinzi horloge en Zinzi sieraden

 

Sieraden 

De sieraden van ZINZI zijn van goede kwaliteit en vervaardig van sterling zilver (soms met een gouden of roségouden plating), 14K goud, zirconia, immitatie parels. Wij zijn een erkende Zinzi dealer dus met defecten kunt u bij ons terecht. Zinzi geeft u 3 maanden fabrieksgarantie op uw sieraden. Deze garantie heeft betrekking of materiaal- en fabricagefouten. Het vervagen van de goud of roségouden plating valt niet binnen de garantie. Als uw sieraden kapot gaan door onjuist gebruik, dan valt dit niet binnen de garantie. Buiten de garantie  kan uw sieraad vaak wel gerepareerd worden. Ook als u uw Zinzi sieraden niet bij ons heeft aangeschaft kunt u voor reparaties bij ons terecht. Wij brengen u vooraf op de hoogte van de kosten.

Om lang te genieten van uw Zinzi ring, armband, ketting, oorbellen of hanger is het belangrijk om zorgvuldig met uw sieraad om te gaan. Zinzi sieraden worden gemaakt van mooie materialen, maar het is en blijft een sieraad. Dus wees er voorzichtig mee.

 • Bescherm je sieraad tegen krassen en butsen.
 • Laat je sieraad geen contact maken met harde oppervlakten en doe je sieraad niet aan boven een harde vloer.
 • Doe je sieraad af, voordat je gaat sporten, je huishoudelijk werk gaat doen of ander ruw werk en wanneer je gaat slapen of douchen.
 • Vermijd contact van je sieraad met chemische middelen zoals parfum, schoonmaakmiddelen en middelen gevonden in zwembaden.
 • Vermijd contact van je parels met cosmetica. Hun mooie glans en kleur worden beschadigd door contact met make-up, haarlak en parfum.
 • Maak je sieraden niet schoon met chemische middelen en poets ze niet met een harde doek.
 • Gebruik alleen lauw warm water, zonder chemische toevoegingen.
 • Het verkleuren van parels en zilver is mogelijk door normaal gebruik.
 • Wij zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het dragen van de sieraden of door verkeerd gebruik.


Waarschuwing
Een Zinzi sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden vanwege de kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar opleveren. Een Zinzi sieraad is geen speelgoed, houdt het uit de buurt van baby's en kinderen!

 

Horloges

Wij zijn een erkende Zinzi dealer. Als u schade heeft aan uw horloge, bijvoorbeeld ontbrekende kristallen, afgebroken onderdelen, kapotte band of sluiting, dan kunnen wij dit voor u herstellen. Wij kunnen ook de batterij van uw horloge vervangen. Wij adviseren u altijd om uw Zinzi horloge bij een erkende dealer te laten repareren, wij voeren ook reparaties uit aan horloges die niet bij ons aangeschaft zijn.

Zinzi geeft u een fabrieksgarantie van voor een periode van 2 jaar, ingaand op de datum van aankoop van uw horloge.  Wel dient het horloge te zijn aangeschaft bij een geautoriseerde Zinzi dealer. De garantie dekt schade aan materiaal door normaal gebruik van uw Zinzi horloge.

Zinzi geeft u geen garantie op uw horloge

 • Bij onzorgvuldig gebruik van uw horloge.
 • Bij het zelf openen van uw horloge of het openen van uw horloge door een niet geautoriseerd persoon
 • Bij schade door ongeval
 • Op batterijen
 • Op horlogebanden

De garantie is exclusief en dient op juiste wijze te worden uitgevoerd. Wanneer u niet in het bezit bent van de juiste garantiepapieren, kan Zinzi niet verantwoordelijk worden gehouden bij eventuele schade of fabrieksgarantie. 
Zorg er om deze reden dan ook altijd voor dat u de originele verpakking en garantie bewaart van de geautoriseerde Zinzi dealer, waar u het Zinzi horloge heeft gekocht.

Waterdichtheid

De meeste Zinzi horloges zijn waterdicht. Voor meer informatie over waterdichtheid verwijzen wij u naar onze pagina over waterdichtheid.  Wij raden u niet aan om Swarovski horloge met lederen banden en / of kristallen aan de buitenzijde in contact te laten komen met water

Zorg voor uw Zinzi horloge

 • Vermijd het dragen van het horloge in combinatie met armbanden, stalen kettingen of ander contact met harde objecten.
 • Vermijd het contact met water, zout, parfum, cosmetische producten en andere vloeibare middelen om verkleuring van het horloge te voorkomen
 • Maak uw horloge regelmatig schoon met een droge en zachte doek om het horloge is de meest optimale staat te houden. 

De goudkleurige, rosékleurige en zwarte horloges zijn van staal met hier overheen een laag. Deze laag kan er door het dragen na verloop van tijd afslijten. Hierop zit geen garantie.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »