Garantie op uw Swarovski horloge en Swarovski sieraden

Sieraden

Alle Swarovski juwelen zijn met de grootste zorg voor u gemaakt, desondanks kan het altijd voorkomen dat er een productiefout in zit. De volgende productiefouten vallen onder de garantie:

-          Kristallen of parels die eraf zijn gevallen (mits het product geen verschijnselen van verkeerd gebruik vertoont).

-          Duidelijk zichtbare luchtbellen en/of onzuiverheden in het kristal.

-          Gebreken in de coating van de kristallen en corrosie hiervan.

-          Afbladderen van parels

-          Metalen onderdelen die eraf vallen.

-          Gebreken in de metalen toplaag, bijvoorbeeld afbladderen of zwarte vlekken).

-          Afgebroken sluitingen.

De sieraden van Swarovski zijn gemaakt van metaal met hier overheen een laagje rhodium, ruthenium of 22 karaats geel of roségoud. De sieraden zijn dus niet gemaakt van zilver! Bij het dragen van de sieraden, vooral bij ringen kan deze laag er na verloop van tijd afslijten en dan komt de rode laag die onder de toplaag zit te voorschijn. Dit valt onder normale draagschade en valt niet onder de garantie van Swarovski.

Sommige gebreken worden veroorzaakt door verkeerd gebruik en vallen dan ook niet ander de garantie. Voorbeelden hiervan zijn:

-          Producten die tekenen van abnormale slijtage vertonen (deuken, afgesleten toplaag door langdurig contact met water, zweet en huidverzorgingsproducten).

-          Vuile producten met verkleurde kristallen.

-          Producten die zijn aangepast en/of gerepareerd door personen anders dan medewerkers van Swarovski.

Onderhoud van uw Swarovski Sieraden

Bewaar de sieraden in de originele verpakking of in een gewatteerd zakje om krassen te voorkomen. Bewaar ook ieder stuk apart.

Zorg ervoor dat uw sieraden nooit met vocht in aanraking komen. De speciale Swarovski kristallen zijn zeer gevoelig hiervoor en kunnen dof worden, of zelfs eruit vallen.

Poets uw Swarovski sieraden regelmatig met een zachte doek, voor het behoud van de originele, glanzende afwerking.

Doe de sieraden af voor het handen wassen / sporten / zwemmen / gebruik van parfum, haarlak, zeep en lotion. Deze stoffen beschadigen de metalen, en beperken de levensduur van sieraden met een toplaag. Ze kunnen ook verkleuringen veroorzaken en de kristallen schittering kan erdoor verloren gaan.

Doe de sieraden pas om na het aankleden, en doe ze weer af voor het uitkleden.

Vermijd contact met harde voorwerpen. Harde aanrakingen kunnen deukjes, krassen, scherfjes, kristalbreuk en andere beschadigingen veroorzaken. Dergelijke beschadigingen vallen niet onder de uitgebreide garantie van Swarovski.

Op deze manier kunt u uw Swarovski sieraden jarenlang met veel plezier dragen!

Bekijk hier onze collectie sieraden van Swarovski

Bekijk hier onze collectie Swarovski armbanden

Bekijk hier onze collectie Swarovski kettingen

Bekijk hier onze collectie Swarovski hangers

Bekijk hier onze collectie Swarovski oorbellen

Bekijk hier onze collectie Swarovski ringen

Bekijk hier de hello kitty collectie van Swarovski

 

Horloges

Uw Swarovski producten zijn ontworpen met prachtige kristallen volgens het verfijnde en traditionele vakmanschap van Swarovski. 

Swarovski horloges zijn met uiterste precisie en volgens kwaliteit voor uw geproduceerd.

Swarovski geeft u een fabrieksgarantie van voor een periode van 2 jaar, ingaand op datum van aankoop van uw horloge.  Wel dient het horloge te zijn aangeschaft bij een geautoriseerde Swarovski dealer. De garantie dekt schade aan materiaal door normaal gebruik van uw Swarovski horloge.

Swarovski geeft u geen garantie op uw horloge

-          Bij onzorgvuldig gebruik van uw horloge.

-          Bij het zelf openen van uw horloge of het openen van uw horloge door een niet geautoriseerd persoon

-          Bij schade door ongeval

-          Op batterijen

-          Op horlogebanden

De garantie is exclusief en dienen op juiste wijze te worden uitgevoerd. Wanneer u niet in het bezit bent van de juiste garantiepapieren, kan Swarovski niet verantwoordelijk worden gehouden bij eventuele schade of fabrieksgarantie. 
Zorg er om deze reden dan ook altijd voor dat u de originele verpakking en garantie bewaard van de geautoriseerde Swarovski dealer, waar u het Swarovski horloge heeft gekocht.

Waterdichtheid

Alle Swarovski horloges zijn waterdicht (Behalve het model D:Light). Voor meer informatie over waterdichtheid verwijzen wij u naar onze pagina over waterdichtheid.

Zorg voor uw Swarovski horloge

Swarovski kristallen zijn een delicaat product waar met zorg om dient te gaan. Om er zeker van te zijn dat uw Swarovski horloge in uitstekende conditie blijft raden wij u onderstaande adviezen aan.

-          Vermijd het dragen van het horloge in combinatie met armbanden, stalen kettingen of ander contact met harde objecten.

-          Vermijd het contact met water, zout, parfum, cosmetische producten en andere vloeibare middelen om verkleuring van het horloge te voorkomen

-          Maak uw horloge regelmatig schoon met een droge en zachte doek om het horloge is de meest optimale staat te houden. 

Bekijk hier onze collectie horloges van Swarovski

 

block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »