Voor het maken van een personal shopping afspraak, kunt u bellen met 0165-382762

Garantie op uw Pulsar horloge

Pulsar Europese fabrieksgarantie

PULSAR is een van de meest succesvolle en innovatieve horlogefabrikanten wereldwijd. Bovendien zijn de horloges verfijnd afgewerkt, waardoor ze een luxe uitstraling krijgen. Omdat PULSAR gelooft in de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun horloges, krijgt u standaard 2 jaar garantie op elk horloge dat u aanschaft. Zo weet u zeker dat u niet alleen een mooi klokje koopt met een goede prijs/kwaliteitverhouding, maar bent u met een PULSAR Horloge ook verzekerd van de kwaliteit ervan.

PULSAR geeft u garantie op de horlogekast, de wijzerplaat, functies op uw horloge als datumaanduiding en chronograaffunctie en stalen banden. 
PULSAR geeft echter geen garantie op gebroken glas, de batterij, horlogebanden van een ander materiaal dan metaal/staal en krassen ontstaan door (onzorgvuldig) dragen van het horloge. Daarnaast geeft PULSAR geen garantie veroorzaakt door ongelukken of natuurrampen als aardbevingen of overstromingen. 

Veel PULSAR horloges zijn waterdicht. Wanneer op de achterkant van de horlogekast “water resistant’ staat, zal PULSAR garantie geven bij waterschade aan het horloge.

Om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor uw PULSAR garantie is het belangrijk dat u win het bezit bent van een officieel garantiebewijs of aankoop bon van een erkende PULSAR dealer.

Het wereldwijde netwerk van PULSAR staat voor u klaar om u te helpen bij uw defecten aan uw PULSAR horloge binnen uw garantieperiode. Echter wanneer uw twee jaar garantie is verstreken bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en schadeherstel van uw horloge.

Zorgvuldig omgaan met uw Pulsar Horloge

Waterdichtheid

Geen Waterdichtheid
Wanneer er op de achterkant van uw horloge geen ‘water resistant’ wordt aangegeven dan heeft u een PULSAR horloge dat niet bestand is tegen water. U dient het horloge dus niet met water in aanraking te laten komen, u loopt het risico dat uw waterschade oploopt aan uw horloge. 

Waterdichtheid (3 bar)
Wanneer er op de achterkant van uw horloge ‘water resistant’ staat dan is uw PULSAR horloge waterdicht tot 3 bar. Dit houdt in dat het niet erg is wanneer uw PULSAR horloge in aanraking komt met water wanneer het regent of er per ongeluk een druppel water overheen valt. Echter is het horloge niet ontworpen om mee te zwemmen of te duiken.

Waterdichtheid (5 bar)
wanneer er op de achterkant van uw horloge ‘water resistant 5 bar’ staat, dan is uw PULSAR horloge ontworpen om onder andere mee te zwemmen, varen en douchen. Het duiken met dit horloge wordt echter wel afgeraden.

Waterdichtheid (10 bar)
Wanneer er op de achterkant van uw horloge ‘water resistant 10 bar’ staat, dat is uw PULSAR horloge waterdicht. Het horloge is dan geschikt om mee te zwemmen of te duiken aan de oppervlakte. Het horloge is echter niet geschikt voor diepzeeduiken. In dit laatste geval raden wij aan om een PULSAR Diver’s horloge te dragen.

Zorg er voor bij een waterdicht PULSAR horloge te aller tijden voor dat de kroon dicht zit! Open de kroon ook niet wanneer het horloge nat is of in het water. Wanneer het horloge nat is geworden door zwemmen of andere activiteiten laat eerst het horloge volledig drogen.

Voor meer informatie over de waterdichtheid van uw horloge verwijzen wij u naar de algemene pagina waterdichtheid.

Temperatuur
Uw PULSAR horloge functioneert het best bij normale temperaturen tussen de 5 Graden Celsius en 35 graden Celsius.
Temperaturen boven de 60 graden Celsius kunnen zorgen voor een lekkage in de batterij, waardoor deze sneller of geheel leeg raakt. 
Laat uw horloge nooit te lang achter in een ruimte waar de temperatuur lager is dan -10 graden Celsius. Op de langere termijn kan dit ervoor zorgen dat uw horloge langzamer gaat lopen of er mee ophoudt. 
Boven genoemde defecten bij temperatuursveranderingen zullen bij normale temperaturen herstellen en het horloge zal dan ook weer normaal kunnen functioneren.

Stoten en trillingen
Kleine lichte trillingen zullen geen effect hebben op uw horloge, echter wordt afgeraden uw horloge te laten vallen op harde ondergronden. Dit kan er voor zorgen dat uw horloge beschadigd.

Magnetisme
Houdt uw PULSAR horloge uit de buurt van dicht contact met magnetische voorwerpen. Dit kan er voor zorgen dat uw horloge beschadigt of er zelf geheel mee ophoudt.

Onderhoud
Het wordt aangeraden om uw PULSAR horloge iedere 2 a 3 jaar te laten nakijken. Doe dit echter wel bij een erkende PULSAR dealer. De dealer controleert dan de horlogekast, de kroon en de waterdichtheid. Zo gaat uw PULSAR horloge zo lang mogelijk mee.

Stofvrij
Om uw horloge vrij te maken van stof, olie, transpiratie en dergelijke raden wij u aan om het horloge regelmatig schoon te maken met een droge zachte doek.

Chemicaliën 
Ben voorzichtig en stel uw PULSARniet bloot aan chemicaliën als alcohol en benzine, parfum en dergelijke. Wanneer uw PULSAR horloge te hiermee in aanraking komt kan het voorkomen, dat u verkleuring krijgt aan uw horloge.

Protectiefolie
Wanneer uw PULSAR horloge aan de onderkant van de kast voorzien in van een sticker of plastic folie, raden wij aan deze eraf te halen voordat u het horloge ook daadwerkelijk gaat dragen. Wanneer uw dit niet doet kan transpiratievocht tussen de kast en de sticker/folie terecht komen, waardoor u de kans loopt dat de horlogekast gaat roesten. 

Bekijk hier onze collectie horloges van Pulsar 

               

 

block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »