Voor het maken van een personal shopping afspraak, kunt u bellen met 0165-382762

Garantie op uw Guess horloge, tas, sieraden of zonnebrillen

Guess Horloges

Uw Guess fabrikant garandeert het door  u gekochte Guess horloge gedurende 2 jaar na aankoop tegen materiaal en fabricagefouten. Uitgesloten van garantie zijn: Glas, horlogeband, kroon, batterij en normale verschijnselen van slijtage (hieronder valt ook de normale slijtage van de double laag), ter beoordeling van de importeur. 
De garantie vervalt indien het horloge niet bij een officieel erkende Guess dealer open is geweest. In geval van reparatie zal uw Guess horloge gratis door uw geautoriseerde dealer worden gerepareerd, dan wel vervangen door een horloge van dezelfde prijs.

Uw aankoopnota geldt als garantiebewijs. Om geldig te zijn dient het garantieformulier volledig te zijn ingevuld door uw verkoper op  het moment van aankoop.

Zorgvuldig omgaan met uw Guess Horloge

Waterdichtheid

Geen Waterdichtheid
Wanneer er op de achterkant van uw horloge geen ‘water resistant’ wordt aangegeven dan heeft u een Guess horloge dat niet bestand is tegen water. U dient het horloge dus niet met water in aanraking te laten komen, u loopt het risico dat uw waterschade oploopt aan uw horloge. 

Waterdichtheid 3 ATM
Wanneer er op de achterkant van uw horloge ‘water resistant’ staat dan is uw Guess horloge waterdicht tot 3 bar. Dit houdt in dat het niet erg is wanneer uw Guess horloge in aanraking komt met water wanneer het regent of er per ongeluk een druppel water overheen valt. Echter is het horloge niet ontworpen om mee te zwemmen of te duiken.

Waterdichtheid 5 ATM
wanneer er op de achterkant van uw horloge ‘water resistant 5 bar’ staat, dan is uw Guess horloge ontworpen om onder andere mee te zwemmen, varen en douchen. Het duiken met dit horloge wordt echter wel afgeraden.

Waterdichtheid 10 ATM
Wanneer er op de achterkant van uw horloge ‘water resistant 10 bar’ staat, dat is uw Guess horloge waterdicht. Het horloge is dan geschikt om mee te zwemmen of te duiken aan de oppervlakte.

Waterdichtheid 20 ATM
Uw Guess horloge is volledig waterdicht, u kunt dus alle watersporten en andere wateractiviteiten uitvoeren terwijl u het horloge draagt.

Zorg er voor bij een waterdicht Guess horloge te aller tijden voor dat de kroon dicht zit! Open de kroon ook niet wanneer het horloge nat is of in het water. Wanneer het horloge nat is geworden door zwemmen of andere activiteiten laat eerst het horloge volledig drogen.

Voor meer informatie over de waterdichtheid van uw horloge verwijzen wij u naar de algemene pagina over waterdichtheid.

Bekijk hier onze collectie horloges van Guess

 

Guess Sieraden

Guess geeft u een jaar lang garantie fabrieksgarantie op uw sieraad, de garantie gaat in op datum van aankoop.  Belangrijk is dat u uw Guess sieraden bij een erkend en geautoriseerde dealer aanschaft om recht te hebben op garantie.  Daarnaast is het belangrijk om u aankoop –en garantiebewijs goed te bewaren.

 

Onderstaande defecten vallen niet binnen de Guess Jewellery garantie.

 

  • Producten die niet gekocht zin bij een geautoriseerde Guess dealer.
  • Schade veroorzaakt door ongelukken of door dragen.
  • Schade/verkleuring voor vloeibare middelen.
  • Schade door hitte en/of vuur
  • Verwaarlozing of misbruik van uw sieraad.
  • Reparatie door een niet erkende Guess dealer.
  • Veroudering van het sieraad.
  • Verlies

 

Onderhoud van uw Guess sieraad

 

Bewaar uw sieraad bij niet dragen in de originele verpakking om krassen en beschadiging te voorkomen.

Om uw sieraad zo lang mogelijk mooi te houden raden wij aan uw sieraad regelmatig schoon en stofvrij te maken met een droge en zachte doek. 

Zorg dat het sieraad niet in aanraking komt met water, damp, parfum of andere vloeibare stoffen, dit kan er voor zorgen dat uw sieraad kan verkleuren. 

Vermijd langdurig contact met zon of hitte van uw Guess sieraad, dit kan zorgen voor verkleuring van uw sieraad.

 

Bekijk hier onze sieraden collectie van Guess

Bekijk hier de collectie Guess tassen, riemen en portemonnees

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »