Voor het maken van een personal shopping afspraak, kunt u bellen met 0165-382762

Garantie op uw Gc horloge

Guess Collection internationale fabrieksgarantie

Uw Guess Collection (GC) fabrikant garandeert het door  u gekochte GC horloge gedurende 2 jaar na aankoop tegen materiaal en fabricagefouten. Uitgesloten van garantie zijn: Glas, horlogeband, kroon, batterij en normale verschijnselen van slijtage (hieronder valt ook de normale slijtage van de double laag), ter beoordeling van de importeur. 
De garantie vervalt indien het horloge niet bij een officieel erkende GC dealer open is geweest. In geval van reparatie zal uw GC horloge gratis door uw geautoriseerde dealer worden gerepareerd, dan wel vervangen door een horloge van dezelfde prijs.

Uw aankoopnota geldt als garantiebewijs. Om geldig te zijn dient het garantieformulier volledig te zijn ingevuld door uw verkoper op  het moment van aankoop.

Zorgvuldig omgaan met uw GC Horloge

Waterdichtheid

Geen Waterdichtheid
Wanneer er op de achterkant van uw horloge geen ‘water resistant’ wordt aangegeven dan heeft u een GC horloge dat niet bestand is tegen water. U dient het horloge dus niet met water in aanraking te laten komen, u loopt het risico dat uw waterschade oploopt aan uw horloge. 

Waterdichtheid 3 ATM
Wanneer er op de achterkant van uw horloge ‘water resistant’ staat dan is uw GC horloge waterdicht tot 3 bar. Dit houdt in dat het niet erg is wanneer uw GC horloge in aanraking komt met water wanneer het regent of er per ongeluk een druppel water overheen valt. Echter is het horloge niet ontworpen om mee te zwemmen of te duiken.

Waterdichtheid 5 ATM
wanneer er op de achterkant van uw horloge ‘water resistant 5 bar’ staat, dan is uw GC horloge ontworpen om onder andere mee te zwemmen, varen en douchen. Het duiken met dit horloge wordt echter wel afgeraden.

Waterdichtheid 10 ATM
Wanneer er op de achterkant van uw horloge ‘water resistant 10 bar’ staat, dat is uw GC horloge waterdicht. Het horloge is dan geschikt om mee te zwemmen of te duiken aan de oppervlakte.

Waterdichtheid 20 ATM
Uw GC horloge is volledig waterdicht, u kunt dus alle watersporten en andere wateractiviteiten uitvoeren terwijl u het horloge draagt.

Zorg er voor bij een waterdicht GC horloge te aller tijden voor dat de kroon dicht zit! Open de kroon ook niet wanneer het horloge nat is of in het water. Wanneer het horloge nat is geworden door zwemmen of andere activiteiten laat eerst het horloge volledig drogen.

Voor meer informatie over de waterdichtheid van uw horloge verwijzen wij u naar de algemene pagina waterdichtheid.

 

Bekijk hier onze collectie horloges van GC

block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »