Garantie op uw Ebel horloge

Ebel Garantie en onderhoud

Buiten de lederen horlogebanden van Ebel zijn de Horloges van Ebel internationaal gegarandeerd tegen mogelijke fabricagefouten, mits het horloge bij een geautoriseerde  Ebel dealer is aangeschaft.

Wanneer u het horloge heeft verkregen via een geautoriseerde Ebel dealer heeft u een garantie op het horloge van 3 jaar. De garantie gaat in op de datum van aanschaf van het horloge.
Wanneer u uw Ebel horloge heeft aangeschaft bij een geautoriseerde dealer ontvangt u een garantiekaart met daarop de naam, het adres en een handtekening. Zorg dat uw deze ten aller tijden goed bewaard!

Ebel geeft geen garantie

  • Op het glas van het horloge
  • Bij onzorgvuldig omgaan met het horloge
  • Bij waterschade bij een niet waterdicht model van het horloge
  • Bij schade aan de kroon van het horloge

Batterijen vallen alleen het eerste jaar, na datum van aankoop, onder de garantieregeling. Wanneer uw batterij na dit jaar leeg is, dient u zelf de kosten voor de aanschaf van een nieuwe batterij te bekostigen.
Wanneer een batterij wordt vervangen, zal het horloge vervolgens direct opnieuw waterdicht worden gemaakt.

Net als andere horloges is ook het Ebel horloge geschikt voor dagelijks gebruik. Wel is het belangrijk dat u met zorg omgaat met uw horloge, dit wil zeggen dat u het dient te beschermen tegen vuil en stof.

Waterdichtheid
Alle Ebel horloges zijn getest volgens de gebruikelijke internationale standaarden als het aan komt op Waterbestendigheid. Voor meer informatie over de waterdichtheid van uw Ebel horloge verwijzen wij u graag naar onze pagina over waterdichtheid.
Om er zeker van te zijn dat uw horloge waterdicht is en blijft, raden wij u aan uw horloge jaarlijks te laten onderhouden. Uw horloge wordt dan geheel nagekeken en wordt gecontroleerd op waterdichtheid. Op deze manier heeft u het langst plezier van uw aankoop.

LET OP: Wanneer u onderhoud laat plegen op uw Ebel horloge, krijgt u automatisch een jaar lang garantie op eventuele defecten. Zelfs als u de garantie van 3 jaar op het horloge is verstreken!

Magnetische Golven
De quartz horloges zijn gevoelig voor magnetische golven, als bijvoorbeeld de golven uit uw walkman, radio, televisie, elektrische sleutels en dergelijke. In een uiterst geval kan dit namelijk leiden tot een defect aan uw horloge. Wanneer dit gebeurd dient u het horloge bij een erkende Ebel dealer, als Roemer Juwelier te brengen.

Uw Ebel dealer  is niet verantwoordelijk voor schade aan uw horloge veroorzaakt door onzorgvuldigheid of reparatie door niet erkende Ebel dealers.

block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »