Garmin Smartwatch Fenix 6S 010-02159-21

Garmin smartwatch met zonnecel, gorillaglas en siliconen band

€749,99 Incl. btw
Merk:
Garmin


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • Stoer smartwatch horloge van het merk Garmin. Het horloge is gemaakt van roestvrij staal en heeft een grijskleurige siliconen band. De kast heeft een afmeting van 42 mm. Het horloge heeft een Powerglass met een zonnecel waardoor het horloge wordt opgeladen. De batterij gaat in smartwatch modus tot 9 dagen mee (10,5 dagen met zonne-energie). In batterijbespaarstand gaat de batterij tot maar liefst 34 dagen (59 dagen met zonne-energie) mee, en gaat in GPS-modus tot ongeveer 25-28 uur mee. Het horloge heeft een geheugen van 32GB waardoor een heleboel liedjes en apps gedownload kunnen worden. Het horloge heeft een kleurenscherm wat ook in het zonlicht af te lezen is. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op!

  KWALITEIT VOLGENS ONTWERP: Het robuuste en toch geavanceerde ontwerp heeft een groot 1,2″ scherm dat is getest volgens de Amerikaanse militaire normen voor thermische schok- en waterbestendigheid.

  HOOGWAARDIGE MATERIALEN: Kies een roestvrijstalen of met DLC gecoate rand naar gelang de look die bij jouw levensstijl past. Iedere Sapphire edition voegt daar een krasbestendig saffierglas en hoogwaardige materialen aan toe.

  SPORTAPPS: Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, hiken, roeien, skiën, golfen en nog veel meer.

  INPUT VOOR OFF-PISTE SKIËN: Dit profiel kan onderscheid maken tussen skiën en klimmen en geeft vervolgens gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

  XC SKI-DYNAMICA: In combinatie met de HRM-Pro borstband (afzonderlijk verkrijgbaar) kun je nu via skikrachtgegevens de werkelijke trainingsbelasting van je cross-country activiteit meten.

  VERMOGENSBEHEER: Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je watch beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

  HARTSLAGMETING OP DE POLS: Deze smartwatch meet voortdurend je hartslag en waarschuwt je als deze hoog blijft terwijl je rust. Het toestel meet ook hoe intensief jij je inspant tijdens activiteiten - zelfs onder water.

  BODY BATTERY ENERGIEMOTOR: Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

  TRACKING VAN HYDRATATIE: Gehydrateerd blijven is belangrijk voor je welzijn. Registreer je dagelijkse waterinname om je te helpen gehydrateerd te blijven en te zien hoe consistent je iedere dag bent.

  PRESTATIEGEGEVENS: Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica1, VO2 max, hersteladvies en nog veel meer.

  HERSTELADVIES: Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

  DAGELIJKSE WORKOUTSUGGESTIES: Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

  BATTERIJLEVENSDUUR: De interne, oplaadbare lithiumbatterij heeft een levensduur tot 9 dagen in de smartwatchmodus, tot 6 uur in de GPS-modus met muziek en tot 34 dagen in de batterijspaarstandmodus.

  PACEPRO TECHNOLOGIE: De unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

  GOLFBANEN: Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

  TRACKING VAN MENSTRUATIECYCLUS: Gebruik de Garmin Connect ™ app om je menstruatiecyclus of zwangerschap te volgen. Registreer symptomen, ontvang informatie over lichaamsbeweging en voeding, en meer. Ontvang zelfs details op je watch met de Menstrual Cycle Tracking widget en de Pregnancy Tracking app.

  CLIMBPRO: Gebruik de ClimbPro klimplanner tijdens routes om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

  ONDERSTEUNING VOOR MULTI-GNSS: Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij je weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

  ABC-SENSOREN: Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer om het weer in de gaten te houden en een drie-assig, elektronisch kompas.

  PULSE OX SENSOR: Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox2 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

  ADEMHALING METEN: Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

  EXPEDITIEMODUS: Trek eropuit en leg grote afstanden af voordat je de watch weer moet opladen. De Expeditiemodus, waarin de GPS-positiebepaling ultraweinig energie verbruikt, gaat weken mee.

  TOPOGRAFISCHE KAARTEN EN SKIKAARTEN: Gebruik topografische kaarten om je avonturen te navigeren. Bekijk de namen en moeilijkheidsgraden van afdalingen voor 2.000 skiresorts over de hele wereld.

  RONDRIT PLANNEN: Voer een afstand in die je wilt afleggen en ontvang voorstellen voor routes die je terugbrengen naar je vertrekpunt. Via Trendline™ Popularity Routing vind je de beste plaatselijke routes.

  AFSLAG-VOOR-AFSLAG NAVIGATIE: Volg een route of koers met behulp van afslag-voor-afslag aanwijzingen zodat je tijdig weet wanneer de volgende afslag komt.

  SMARTPHONE MELDINGEN: Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

  GARMIN PAY: Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

  VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES: Als jij je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties je locatie naar de contacten voor noodgevallen.

  CONNECT IQ STORE: Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store.

  MUZIEKAPPS: Sla tot 2.000 nummers op of open vooraf geladen streamingapps van compatibele services.

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Garmin Garmin fēnix 6S 010-02159-40

Garmin fēnix 6S 010-02159-40

Garmin smartwa5tch met sapphire glas, suéde band en goud kleurige accenten

€849,99
Garmin Garmin fēnix 6S 010-02159-37

Garmin fēnix 6S 010-02159-37

Garmin smartwatch met sapphire glas, rosé kleurige accenten en nylon band

€849,99
Garmin Garmin fenix 6S Pro Solar 010-02409-11

Garmin fenix 6S Pro Solar 010-02409-11

Garmin smartwatch met zonnecel, gorilla glas en siliconen band

€799,00
Garmin Garmin horloge fenix 6S 010-02159-11

Garmin horloge fenix 6S 010-02159-11

Garmin smartwatch met rosé kleurige accenten en witte siliconen band

€649,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »