Garmin fenix 6S Pro Solar 010-02409-11

Garmin smartwatch met zonnecel, gorilla glas en siliconen band

€799,00 Incl. btw
Merk:
Garmin

Artikelcode:
753759251710

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • Stoer smartwatch horloge van het merk Garmin. Het horloge is gemaakt van roestvrij staal en heeft een zandkleurige suède band. De kast heeft een afmeting van 42 mm. Het horloge heeft een Powerglass met een zonnecel waardoor het horloge wordt opgeladen. De batterij gaat in smartwatch modus tot 9 dagen mee (10,5 dagen met zonne-energie). In batterijbespaarstand gaat de batterij tot maar liefst 34 dagen (59 dagen met zonne-energie) mee, en gaat in GPS-modus tot ongeveer 25-28 uur mee. Het horloge heeft een geheugen van 32GB waardoor een heleboel liedjes en apps gedownload kunnen worden. Het horloge heeft een kleurenscherm wat ook in het zonlicht af te lezen is. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op!

  KWALITEIT VOLGENS ONTWERP: Het robuuste en toch geavanceerde ontwerp heeft een groot 1,2″ scherm dat is getest volgens de Amerikaanse militaire normen voor thermische schok- en waterbestendigheid.

  HOOGWAARDIGE MATERIALEN: Zorg dat de look past bij je levensstijl met een stijlvolle roestvrijstalen rand.

  SPORTAPPS: Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, hiken, roeien, skiën, golfen en nog veel meer.

  INPUT VOOR OFF-PISTE SKIËN: Blijf op de hoogte wanneer je in de sneeuw staat. Dit vooraf geladen profiel kan onderscheid maken tussen skiën en klimmen. Het geeft automatisch gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

  XC SKI-DYNAMICA: In combinatie met de HRM-Pro borstband (afzonderlijk verkrijgbaar) kun je nu via skikrachtgegevens de werkelijke trainingsbelasting van je cross-country activiteit meten.

  MTB DYNAMICA: Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde metingen van de grit en flow, waarmee de moeilijkheidsgraad van de paden wordt bepaald en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.

  FUNCTIES VOOR SURFERS: Bereid je voor op de golven. fēnix® 6S Pro Solar maakt gebruik van Surfline Sessions™, waarmee je met een Surfline®-camera video's maakt van elke golf waar je op surft. De video's kun je later bekijken, zodat je kunt bepalen hoe je hebt gepresteerd.

  WORKOUTS MET ANIMATIE: Deze watch biedt eenvoudig te volgen workouts met animaties voor cardio, krachttraining, yoga en Pilates die je op het scherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen workouts met animatie of download meer vanuit onze online community van Garmin Connect.

  HARTSLAGMETING OP DE POLS: Ontvang hartslaggegevens samen met waarschuwingen als je hartslag te hoog of te laag blijft terwijl je in rust bent. Meet hoe hard je hart werkt tijdens activiteiten, zelfs onder water.

  BODY BATTERY ENERGIEMONITOR: Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

  HERSTELADVIES: Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

  DAGELIJKSE WORKOUTSUGGESTIES: Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

  BATTERIJ OPGELADEN MET ZONNE-ENERGIE: De levensduur van de batterij is binnen maximaal 9 dagen en wel 10,5 bij opladen met zonne-energie in smartwatch-modus. In de GPS-modus is de levensduur van de batterij 25 uur binnen of 28 uur bij opladen met zonne-energie.

  PACEPRO TECHNOLOGIE: De unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

  GOLFBANEN: Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

  TRACKING VAN HYDRATATIE: Leg dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Als Automatisch doel is ingeschakeld, zie je zelfs het geschatte zweetverlies na een activiteit en wordt je doel dienovereenkomstig aangepast.

  PRESTATIEGEGEVENS: Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica1, VO2 max, hersteladvies en nog veel meer.

  VERMOGENSBEHEER: Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je watch beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

  GEAVANCEERDE SLAAPCONTROLE: Krijg een volledig beeld van je lichte, diepe en REM-slaapfasen, evenals Pulse Ox2 en ademhalingsgegevens. Bekijk alles op een speciale widget die je stressscore en andere inzichten weergeeft.

  TRACKING VAN MENSTRUATIECYCLUS: Gebruik de Garmin Connect ™ app om je menstruatiecyclus of zwangerschap te volgen. Registreer symptomen, ontvang informatie over lichaamsbeweging en voeding, en meer. Ontvang zelfs details op je watch met de Menstrual Cycle Tracking widget en de Pregnancy Tracking app.

  CLIMBPRO: Gebruik de ClimbPro klimplanner tijdens routes om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

  ONDERSTEUNING VOOR MULTI-GNSS: Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij je weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

  ABC-SENSOREN: Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer om het weer in de gaten te houden en een drie-assig, elektronisch kompas.

  PULSE OX SENSOR: Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox2 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

  ADEMHALING METEN: Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

  EXPEDITIEMODUS: Trek eropuit en leg grote afstanden af voordat je de watch weer moet opladen. De Expeditiemodus, waarin de GPS-positiebepaling ultraweinig energie verbruikt, gaat weken mee.

  TOPOGRAFISCHE KAARTEN EN SKIKAARTEN: Gebruik topografische kaarten om je avonturen te navigeren. Bekijk de namen en moeilijkheidsgraden van afdalingen voor 2.000 skiresorts over de hele wereld.

  RONDRIT PLANNEN: Voer een afstand in die je wilt afleggen en ontvang voorstellen voor routes die je terugbrengen naar je vertrekpunt. Via Trendline™ Popularity Routing vind je de beste plaatselijke routes.

  AFSLAG-VOOR-AFSLAG NAVIGATIE: Volg een route of koers met behulp van afslag-voor-afslag aanwijzingen zodat je tijdig weet wanneer de volgende afslag komt.

  ACCLIMATISERING: Deze widget toont je huidige hoogte, geacclimatiseerde hoogte en gerelateerde Pulse Ox2, hartslag en ademhalingsfrequentie, zodat je ziet hoe je eraan toe bent op de huidige hoogte.

  SMARTPHONE MELDINGEN: Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

  GARMIN PAY: Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

  VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES: Als jij je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties je locatie naar de contacten voor noodgevallen.

  CONNECT IQ STORE: Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store.

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Garmin Garmin fēnix 6S 010-02159-40

Garmin fēnix 6S 010-02159-40

Garmin smartwa5tch met sapphire glas, suéde band en goud kleurige accenten

€849,99
Garmin Garmin fēnix 6S 010-02159-37

Garmin fēnix 6S 010-02159-37

Garmin smartwatch met sapphire glas, rosé kleurige accenten en nylon band

€849,99
Garmin Garmin Smartwatch Fenix 6S 010-02159-21

Garmin Smartwatch Fenix 6S 010-02159-21

Garmin smartwatch met zonnecel, gorillaglas en siliconen band

€749,99
Garmin Garmin horloge fenix 6S 010-02159-11

Garmin horloge fenix 6S 010-02159-11

Garmin smartwatch met rosé kleurige accenten en witte siliconen band

€649,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »