Nieuwe Seiko gelimiteerde modellen

Nieuwe Seiko gelimiteerde modellen

Voor de 140e verjaardag van Seiko zijn er dit jaar (voorjaar 2021) een aantal nieuwe gelimiteerde modellen gelanceerd. Deze modellen zijn exclusief voor premium dealers en bij ons verkrijgbaar.

Als Seiko premium dealer krijgen wij deze modellen exclusief geleverd. Vaak komen er per model maar een beperkt aantal naar Nederland. Het is mogelijk om deze modellen te pre-orderen. Wij reserveren deze dan speciaal voor u.

 

Seiko astron:

Seiko Astron GPS Solar SSH083J1 Limited edition

Astron met de adembenemende schoonheid van kersenbloesem bij nacht. Stalen herenpolshorloge met een extra harde zwarte coating. Gelimiteerd in een oplage van 1500 stuks met dual-curved saffierglas met super-clear coating zodat de prachtige wijzerplaat optimaal zichtbaar is. GPS gestuurd met wereldtijdenfunctie en automatische aanpassing naar zomer en wintertijd. Kaliber 5X53 met powesave functie voor extra lang gebruik, ook in het donker.

Seiko Presage:

Seiko Presage Sharp Edged Series SPB205J1 Limited Edition

Seiko Prospex:

Seiko Prospex Automatic SLA047J1 Limited Edition

Stalen herenhorloge met groene wijzerplaat, gelimiteerd uitgebracht in een oplage van 3000 stuks. Het 8L35 Seiko kaliber met datumaanduiding is een mechanisch kaliber. Het horloge laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het een energiereserve van ca. 50 uur. 

Seiko Prospex Automatic SPB207J1 Limited Edition

Stalen Seiko herenhorloge met groene wijzerplaat, gelimiteerd uitgebracht in een oplage van 5000 stuks. Het 6R35 Seiko kaliber met datumaanduiding is een mechanisch kaliber. Het horloge laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Handopwinding is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het een energiereserve van ca. 50 uur.
Stainless steel (super hard coating) kast en band met saffier glas met antireflecterende coating op binnen oppervlak en lumibrite op de wijzers, indexen en uni roterende bezel.

Seiko Prospex Solar Chrono SSC807J1 Limited Edition

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »