Filter op
Soort artikel
Doelgroep
Merk
Collectie
Kleur
  • Zilver
  • Goud
  • Rosé

10 350

Prijs


-
Maat
Materiaal
Nieuw

Ti Sento ringen

Ti Sento is sinds 2003 een vooruitstrevend merk op het gebied van Sterling zilveren sieraden. Ti Sento ringen zijn te herkennen aan het originele ontwerp door de ringen te combineren met andere materialen. Twee keer per jaar brengt Ti Sento een nieuwe eigentijdse collectie op de markt, zodat u continue de laatste modetrends op het gebied van ringen kunt dragen!

Bent u een zelfverzekerde en modern bewuste vrouw? Dan passen de Ti Sento ringen perfect bij u! 

1 2 3 4 5 6 ... 23 »
0 Producten vergelijken


1 2 3 4 5 6 ... 23 »
0 Producten vergelijken


Bij Roemer Juwelier kunt u terecht voor het nieuwste aanbod van Ti Sento ringen voor de beste prijs. U kunt bij ons makkelijk en snel online bestellen. Wat zijn nog meer voordelen om Ti Sento ringen bij Roemer Juwelier te bestellen?

√  Snelle levering

√  De beste prijs

√  De nieuwste ringen

Materialen Ti Sento ringen

Ti Sento werkt met verschillende materialen. Zij combineren de sieraden met onder andere zirkonia's, immitatieparels, leder en catseye parels. Daardoor hebben de Ti Sento ringen al snel een modern uiterlijk, maar ook een frisse uitstraling. Wat de ringen extra bijzonder maakt is dat het Ti Sento, in tegenstelling tot andere merken, geen lijm gebruikt en dat de sieraden met de hand worden gemaakt.

Ti Sento

Dat de woorden Ti Sento afkomstig zijn uit Italië komt vast niet als een verrassing, maar wat betekent het eigenlijk? Ti Sento betekent ‘ik voel je’. Het is een soort van poëzie voor iedereen die verliefd is op sieraden. Dit ziet u terug in alle sieraden.

Ti Sento lanceerde in 2003 haar eerste collectie sieraden. De sieradenlijn bestond uit zilver en was gebaseerd op luxe, moderne en toegankelijke collectie. Ti Sento is sinds haar eerste collectie een steeds meer populairder merk geworden in de sieraden wereld. Het is nu in 30 landen verkrijgbaar en heeft een ruime collectie van maar liefst 650 sieraden. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Amsterdam. Ti Sento Milano kent een breed assortiment aan ringen, armbanden, bedelshangers, colliers en oorhangers met of zonder creolen.

Hoe onderhoudt u uw Ti Sento ring?

Bent u van plan om een Ti Sento ring aan te schaffen? Dan wilt u deze natuurlijk ook zo mooi mogelijk houden. Een ring heeft veel te verduren. Zorg wanneer u de ring af doet, dat u hem bewaart in de originele verpakking of in een gewatteerd zakje om krassen te voorkomen. Doe daar niet meerdere ringen in. Maak de ring regelmatig schoon met een zachte doek. Mocht u de ring beter willen schoonmaken, dan kunt u het beste een tandenborstel gebruiken met water en een beetje afwasmiddel. Spoel de sieraden goed af met water en maak deze droog met een zachte doek. 

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met de winkel:

Roemer Juwelier

Dorpsstraat 86
4711 NJ Sint willebrord

0165-382762

klantenservice@roemer-juweliers.nl