Filter op
Soort artikel
Doelgroep
Merk
Kleur
  • Zilver
  • Goud
  • Rosé

40 180

Prijs


-
Maat
Materiaal
Nieuw

Swarovski ringen

Swarovski heeft een uitgebreide collectie van ringen. De ringen van Swarovski zijn gemaakt van nikkel vrij metaal met een Rhodium, 22 karaats geel gouden of Ruthenium toplaag. Daarnaast zijn de ringen bezet met prachtige Swarovski Kristallen in verschillende kleuren, vormen en maten. Swarovski ringen kunt u gemakkelijk online bestellen bij Roemer Juwelier en u heeft de ring binnen 1 tot 3 dagen in huis.

Op zoek naar een opvallende of juist een verfijnde ring? De collectie van Swarovski ringen hebben het allemaal!

1 2 3 4 5 6 »
0 Producten vergelijken


1 2 3 4 5 6 »
0 Producten vergelijken


Oorsprong Swarovski ringen

Het merk Swarovski is van oorsprong een Oostenrijks merk en Daniel Swarovski is het brein achter dit mooie kristal. Hij heeft dit ooit ontwikkeld toen hij op zoek was naar glas dat niet snel kon breken. Zodoende kwam hij op het idee van glas met een hoge gehalte aan zware metalen zoals lood en zilver. Dit werd uiteindelijk het Swarovski kristal en deze bleken zeer in trek als relatiegeschenk. Al snel was de hele wereld bekend met het juweel kristal en werd het ook verwerkt in sieraden.

Materialen

De Swarovski ringen bestaan uit de fijnste materialen en kristal soorten. Hierdoor hebben de ringen een elegante en stijlvolle uitstraling. De EU heeft normen opgesteld wanneer ringen van glas zijn gemaakt of wanneer het kristal is. Wanneer er minder dan 4% lood in sieraden zit dan is het glas en wanneer er meer dan 10% lood in de sieraden zit dan is het kristal. De Swarovski ringen bevatten meer dan 10% lood en vallen hiermee dus onder kristal.

De ringen die te koop zijn bij Roemer Juweliers voldoen aan deze EU normen. Bij Roemer Juweliers vindt u:

√         Het breedste aanbod Swarovski ringen

√         Snelle levering

√         De beste prijs

√         De nieuwste ringen

Bekijk ook eens ons assortiment Swarovski armbanden, Swarovski oorbellenSwarovski hangers en Swarovski horloges.

Onderhoud van uw Swarovski Sieraden

Het is belangrijk om de sieraden in de originele verpakking te bewaren of in een gewatteerd zakje om krassen te voorkomen. Voorkom dat uw ringen met vocht in aanraking komen, want de kristallen kunnen hierdoor dof worden. Zorg er dus voor dat u de Swarovski ringen af doet voor bijvoorbeeld het handen wassen, douchen, gebruik van parfum en zeep. Denk er ook aan dat er gemakkelijk deukjes, krassen of andere beschadigingen kunnen ontstaan als u in aanraking komt met harde voorwerpen.

Bijzondere schittering voor elke dag

De Swarovski ringen staan bekend om het bijzonder geslepen kristal. In elk lichtinval ziet de ring er weer anders uit. Swarovski bestaat al erg lang, maar is zeker niet achtergebleven in de modewereld. Sterker nog de Swarovski ringen hebben een uitgesproken ontwerp waardoor het een modestatement is. Naast de uitgesproken ontwerpen heeft Swarovski ook draagbare ringen die u elke dag kan dragen. De sprankeling maakt de dag een stuk bijzonder. 

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met de winkel:

Roemer Juwelier
Dorpsstraat 86
4711 NJ Sint willebrord

0165-382762

klantenservice@roemer-juweliers.nl