Oud goud inruilen

Uw oude goud is geld* waard!

Het is mogelijk om bij ons te betalen met uw oude gouden sieraden. U ontvangt voor uw goud een mooi tegoed afhankelijk van de goudkoers! En wil u wel uw goud inleveren bij ons, maar bent u er nog niet uit wat u hiervoor terug wil of levert u meer goud in dan dat er benodigd is voor uw nieuwe aankoop? Geen probleem u ontvangt van ons gewoon een tegoedbon!

Wat moet u doen?

Verzamel al uw goud waar u niets meer mee doet. Het maakt niet uit wat het is, sieraden, tanden, munten, etc. En het maakt ook niet uit of het kapot of heel is en of er stenen in zitten. Stop dit allemaal samen in een zakje, bijvoorbeeld een boterhamzakje.

Download het fomulier Oud Goud Inruilen en vul dit volledig in.

Stop het fomulier samen met uw sieraden in een stevige envelop of een doosje en stuur dit aangetekend (en eventueel verzekerd) op naar het adres dat vermeld staat op het formulier Oud Goud Inruilen. Als het goud dat u inlevert een waarde van meer dan €100,- bedraagt, dan betalen wij u de verzendkosten terug!**

Als er stenen in uw oud zitten die u graag retour zou willen, dan kunt u ons er deze uit laten halen tegen een geringe vergoeding (informeer hiernaar). U kunt dit aangeven op het formulier dat u invult. Wij sturen u deze dan retour, samen met uw aankoop.

Mocht u vragen hebben, of hulp nodig hebben met het invullen van het formulier, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op nummer 0165-38276.2

*U ontvangt voor uw oude goud geen contanten terug, maar een tegoed dat besteedbaar is in de webshop of in de winkel.

**U krijg het bedrag aan verzendkosten, t.w. €7,50 terug in de vorm van een tegoed dat u in de webshop kan besteden.