Horloges  |  Seiko
Filter op
Soort artikel
Doelgroep
Merk
Collectie
Kleur
  • Zilver
  • Goud
  • Rosé

90 3250

Prijs


-
Maat
Materiaal
Waterdicht
Nieuw

Seiko horloges

Hattori, de oprichter van de horlogefabriek waar Seiko horloges gefabriceerd worden, streefde naar innovatie en wilde alleen dat zijn Seiko horloges voorzien werden van de beste uurwerken. Seiko’s passie voor innovatie heeft ervoor gezorgd dat de Seiko horloges zowel op het gebied van design als op het gebied van uurwerk technologieën sterke ontwikkelingen hebben doorgemaakt. Bekijk ook onze Seiko sale en Seiko aanbiedingen.

Vindt u innovatie en design belangrijk? Dan passen de Seiko horloges perfect bij u! 

1 2 3 4 5 6 ... 20 »
0 Producten vergelijken


1 2 3 4 5 6 ... 20 »
0 Producten vergelijken


Geschiedenis Seiko Horloges

In 1881 startte Hattori zijn eerste klokkenwinkel in Tokyo, waarna het al snel uitgroeide tot een klokkenfabriek ‘Seikosha’. In 1895 werd het eerste zakhorloge geproduceerd, waarna in 1913 het eerste polshorloge ook een feit werd. Hierna werd Seiko een fenomeen op het gebied van het maken van horloges. Innovatie heeft altijd voorop gestaan bij Seiko en hierdoor groeide het merk dan ook uit als koploper in vernieuwende horloges. In 1973 had Seiko een wereldprimeur door de ontwikkeling van het eerste digitale horloge met 6 cijfers op het display. Gevolgd door meerdere wereldprimeurs werd Seiko een begrip in de horloge wereld (denk hierbij aan verschillende Seiko horloge series als  KineticSporturaVelaturaSolarSpring drivePremierKinetic Chronograaf en Yachting timer). Tot slot heeft Seiko het eerste analoge GPS horloge ter wereld gelanceerd. Dit horloge herkent alle tijdzones op aarde en weet daardoor altijd exact de juiste tijd op elke locatie. 

Onderhoud horloge

Heeft u een Seiko horloge met een stalen band aangeschaft? Dan is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Wij hebben een aantal tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw horloge. De metalen banden kunnen schoongemaakt worden met water. Let wel goed op of uw horloge waterdicht is. Mocht dit niet het geval zijn, kijk dan uit met het schoonmaken en wees extra voorzichtig. Handig is dan om gebruik te maken van een zachte doek.

Als de band erg vuil is, dan kunt u ook gebruik maken van een zachte tandenborstel en zeep. Gebruik niet te vaak en teveel zeep, maar af en toe kan het geen kwaad. Spoel wel uw Seiko horloges goed af met water en droog het horloge daarna met een zachte doek.

Innovatieve ontwikkelingen van Seiko

Seiko heeft verschillende technologieën op haar naam staan en is één van de innovatiefste horlogemerken in de wereld. Seiko introduceerde in 1986 een horloge dat door bewegingen zijn energie kon opwekken en opslaan: De Kinetic. Dit is inmiddels een begrip geworden in de uurwerktechnologie. Het doel was om batterijen zo min mogelijk te hoeven te vervangen. Nu staat Kinetic bekend als milieuvriendelijk, duurzaam en langdurig gebruik. 

Waarom een Seiko Horloge aanschaffen bij Roemer Juweliers?

√         Nieuwste aanbod Seiko horloges

√         De beste kwaliteit

√         De laagste prijs

√         Levering in 1 tot 3 dagen

√         Gratis bezorgd vanaf €35,-

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met de winkel:

Roemer Juwelier
Dorpsstraat 86
4711 NJ Sint willebrord

0165-382762

klantenservice@roemer-juweliers.nl