Filter op
Soort artikel
Doelgroep
Merk
Collectie
Kleur
  • Zilver
  • Goud

40 220

Prijs


-
Maat
Materiaal
Waterdicht
Nieuw

Pulsar horloges

De Pulsar horloges zijn een onderdeel van de Seiko Groep. Roemer Juweliers heeft een ruim aanbod van Pulsar horloges die u online makkelijk kunt aanschaffen. De Pulsar horloges staan bekend om hun tijdloze ontwerpen. Het merk heeft verschillende soorten horloges op het gebied van sport, vrije tijd en uitgaan. Voor elke categorie is er wel een horloge te vinden dat daarbij past.Ons assortiment bevat een uitgebreide collectie van Pulsar dameshorloges en Pulsar herenhorloges.
Dus wilt u een sportief, trendy of juist een tijdloos horloge? Dan zijn de Pulsar horloges ideaal voor u!  

 

 

1 2 3 4 5 6 ... 17 »
0 Producten vergelijken


1 2 3 4 5 6 ... 17 »
0 Producten vergelijken


Achtergrond

De Pulsar horloges zijn groot geworden doordat het merk vooruitstrevend is op het gebied van technologieën. In 1980 hebben ze het eerste rekenmachine horloge gelanceerd, waarvoor zij één van de vele awards hebben gewonnen.

Materialen Pulsar horloges

Pulsar horloges zijn vooral te vinden in staal en titanium. Hierdoor krijgen de horloges een tijdloze en klassieke uitstraling. Het design van de Pulsar horloges hebben een strak, maar ook een sportief uiterlijk. Veel horloges hebben een stalen band, die de tijdloze uitstraling extra benadrukken.  

Roemer Juweliers beschikt over de nieuwste collectie van Pulsar horloges. De voordelen van het aanschaffen van een Pulsar horloge bij Roemer Juweliers zijn:

√        Het grootste aanbod horloges

√        De beste prijs

√        Gratis bezorgd

√        Binnen 1 tot 3 werkdagen in huis

√        De beste kwaliteit

Onderhoud

Aangezien veel Pulsar horloges een stalen band hebben, is het belangrijk dat deze goed worden onderhouden. Maak daarom uw stalen band schoon met water. Mocht de band erg vuil zijn, dan kunt u het met zeep en een zachte tandenborstel schoonmaken. Pas dan wel op dat u het zeep goed schoonspoelt en niet te veel zeep gebruikt. Laat uw horloge niet opdrogen, maar gebruik een zachte doek.

Eenvoudig, máár stijlvol

De Pulsar horloges staan bekend om de eenvoudige en tijdloze ontwerpen. Ze onderscheiden horloges in verschillende soorten categorieën zoals sport, vrijetijd en uitgaan. De Pulsar horloges zijn onderdeel van de Seiko groep. Pulsar horloges zijn veelal uitgevoerd in staal en titanium. Dit zorgt voor een tijdloze en een klassieke uitstraling. Rond de kerst worden er speciale modellen op de markt gebracht. Deze modellen zijn speciale rally horloges en worden gemaakt voor de WRC Rally van het Ford Abu Dabi World Rally Team. Dit zijn unieke horloges met een beperkte productie. Dus heeft u interesse in een speciale rally horloge? Dan moet u er snel bij zijn!

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met de winkel:

Roemer Juwelier
Dorpsstraat 86
4711 NJ Sint willebrord

0165-382762

klantenservice@roemer-juweliers.nl