Horloges  |  Guess
Filter op
Soort artikel
Doelgroep
Merk
Collectie
Kleur
 • Zilver
 • Goud
 • Rosé

90 270

Prijs


-
Maat
Materiaal
Waterdicht
Nieuw

Guess horloges

Alle Guess horloges hebben een eigen uitstraling, maar dit zonder de looks and feelings van het zo succesvolle Guess imperium te verliezen. De Guess dameshorloges hebben een trendy en modern uiterlijk. Veel horloges maken gebruik van zirkonia (siersteen) en dit geeft een chique uitstraling. Daarentegen hebben de Guess herenhorloges juist een sportieve uitstraling met een chique tintje. Bij heren horloges wordt een groter uurwerk gebruikt.
Dus bent u modebewust en volgt u de laatste trends? Bekijk dan onze collectie Guess horloges!

 

1 2 3 4 5 6 ... 13 »
0 Producten vergelijken


1 2 3 4 5 6 ... 13 »
0 Producten vergelijken


Guess horloges gaan jarenlang mee

Guess werkt met duurzame materialen, waardoor de kwaliteit van het horloge ook wordt gewaarborgd en het jarenlang mee zal gaan. Roemer Juweliers vindt het erg belangrijk dat kwaliteit wordt gewaarborgd en zorgt dan ook voor de beste producten. De voordelen van het aanschaffen van uw Guess horloge bij Roemer Juweliers:  

 • Nieuwste aanbod Guess horloges
 • De beste kwaliteit
 • De laagste prijs
 • Levering in 1 tot 3 dagen
 • Gratis bezorgd vanaf €35,-

Hoe houdt u uw horloge mooi?

Wanneer u regelmatig een horloge draagt is het belangrijk deze goed te onderhouden. Een aantal punten waar u op moet letten:

 • Verander de tijd van een mechanische horloge altijd in de richting van de klok.
 • Doe uw horloge af als u de tijd wil aanpassen om beschadigingen aan de mechaniek te voorkomen.
 • Gaat u binnenkort op vakantie? Zorg er dan voor dat u rekening houdt met temperatuurverschillen. Is het daar erg warm of juist erg koud, laat dan uw horloge thuis.
 • Wees voorzichtig met blootstelling aan chemische producten, denk aan bleek, allesreiniger etc..

Heeft u een Guess horloge met een stalen band?

Heeft u een Guess horloge met een stalen band aangeschaft? Dan raden wij het aan om deze af en toe te wassen met water. Droog het daarna af met een zachte doek. Controleer van tevoren of uw kast waterdicht is. Mocht dat niet het geval zijn, pas dan op dat er geen water in uw horloge komt.

Heeft u een horloge met een leren band?

Als u een Guess horloge met een leren band heeft, dan raden wij aan om deze in te spuiten met een kleurloze spray. Zo blijft uw band langer mooi. Gaat u naar een warm gebied op vakantie, doe dan uw band losser om de pols. Leren banden absorberen namelijk zweet en als het horloge strak om de pols zit kan er geen lucht onder de band komen. Dit kan voor een lichte irritatie zorgen. Wanneer u de band iets losser draagt, zult u ook bij warme temperaturen plezier hebben van uw horloge.

Combineer uw Guess horloge ook met onze bijpassende sieradentassenriemen en accessoires.

Geschiedenis Guess

Guess is bekend geworden van de jeans die zij tijdens de jaren 1980 produceerde. De designer jeans was toen geboren. In het begin werd er voornamelijk jeans geproduceerd voor vrouwen, maar later werd er ook een collectie voor mannen gemaakt. Het ging snel met Guess, want in 1984 lanceerde Guess al haar eerste lijn horloges. Dit was een regelrechte hit en is op de dag van vandaag nog steeds één van de top merken onder horloges. Een trend op dit moment zijn de rosé kleurig horloges  en de horloges met tijgerprint voor de dames. 

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met de winkel:

Roemer Juwelier
Dorpsstraat 86
4711 NJ Sint willebrord

0165-382762

klantenservice@roemer-juweliers.nl